19 / 05 / 2024

Mohamad Hadid

Mohamad Hadid

Aviation Net Havacılık ve Turizm Limited Şirketi, Assma Hadid, Mohamad Hadid tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Aralık'ta Başakşehir Mall Of İstanbul'da kuruldu.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Gigi ve Bella Hadid New York'tan 12 milyon dolara iki ev aldı!

Hadid kardeşlerin, New York'ta sessiz sedasız iki ev aldığı ve bu evlere yaklaşık 12 milyon dolar ödediği öğrenildi...

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Adel Alkhoulı, Mhd Bader Eldın Al Zoabı, Mohamad Nabıl Al Habal ve Omar Al Zoabı ortaklığında kuruldu. 

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Hafız Hamandı, Bassam Afıfı,  Hassan Bubtaına,  Majd Jamal Nasuli ve Mohamad Tarek Afıfı ortaklığında kuruldu. 

Lubaabah Turizm Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lubaabah Turizm Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Lababa Tabbakh ve Mohamad Adel Takıe ortaklığında kuruldu. 

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamide ve Mohamad Badenjkı ortaklığında kuruldu. 

Yasham Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasham Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Süleyman ve Mohamad Madaratı ortaklığında kuruldu. 

Gardenia Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gardenia Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Akıd tarafından kuruldu. 

Al Hazaa Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Hazaa Group İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Alhallak     ve Mohamad Samer Aljunyat ortaklığında kuruldu. 

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hadwan Murad tarafından kuruldu.

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

Mohamad Hadid Haberi

Mohamad Hadid

Aviation Net Havacılık ve Turizm Limited Şirketi, Assma Hadid, Mohamad Hadid tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Aviation Net Havacılık ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü dayanıklı ve dayanıksız malların alımı satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. b)Her türlü arsa,arazi,bina,konut,ofis,işyeri,otel,tesis gibi gayrimenkulleri almak satmak,kiralamak ve kiraya vermek,yurtiçi ve yurtdışında pazarlama ve aracılık faaliyetlerinde bulunmak. c)Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,prefabrike inşaat ve meskenler yapmak,yaptırmak ve bunları satmak,kiraya vermek. d)Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak,konusu ile ilgili her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek. e)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve...