21 / 07 / 2024

Mohamad Nadım Habbal

Mohamad Nadım Habbal

Nedim Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Turizm Petrol Limited Şirketi, Mohamad Nadım Habbal tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Fırtına Sokak'ta kuruldu.

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarık Öztürk tarafından kuruldu.

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Alı Elsayed Elsayed Abdelaatı ve M.Mahmoud Nadım Abdelmoty Elamawee H tarafından kuruldu.

Türkiye, İsrail'in 3 bin 100 yeni konut inşa etme planını kınadı!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Yüksek Planlama Konseyinin önümüzdeki hafta Batı Şeria’daki çeşitli İsrail yerleşimlerinde 3 bin 100 yeni konutun inşasına onay verme planını kınadı.

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi Ataköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamad Ebrahım Yousefı ve Sanaz Gashtasbızadeh tarafından kuruldu.

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Ibrahım tarafından kuruldu.

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Anas Korfanoğlu tarafından kuruldu.

Tre Turk Realestates Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tre Turk Realestates Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Anas Mısrabı tarafından kuruldu.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Mohamad Nadım Habbal Haberi

Mohamad Nadım Habbal

Nedim Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Turizm Petrol Limited Şirketi, Mohamad Nadım Habbal tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Fırtına Sokak'ta kuruldu.


Nedim Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Turizm Petrol Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak komisyonculuğu, her türlü gayrimenkul komisyonculuğu ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev,apartman, iş yeri, arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak, kiralamak,kiraya vermek, bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna,kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü resmi ve özel,gerçek kişi,tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa,arazi,konutları,işyerleri, resmi daireler,bankalar,sağlık ve eğitim kurumları,sanayi tesisleri,sosyal...