04 / 10 / 2024

Mohamad Saleh

Mohamad Saleh

Homes XP Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Saleh tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Necmettin Aytek Plaza'da kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Mohamad Zakaria Mahmoud ve Saleh Mahmoud tarafından kuruldu.

Saleh Mabrouk O Mangoush, Trend GYO'daki paylarını kızına devretti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti...

Homeland Enerji Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Homeland Enerji Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gao. Shıweı, Ibrahım   El Sakhnını ve Mustafa A.A. Saleh ortaklığında kuruldu. 

Amiran Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Salehıfashamı, Amır Mırzapoordovehtıaghı ve Reza Sherafatı ortaklığında kuruldu. 

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hadwan Murad tarafından kuruldu.

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ahmed Y. Alı Alsayegh ve Ahmed A.Ahmed Mullahuwash ortaklığında kuruldu.

İtlale Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtlale Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mohamad Belal Alazat ve Mohamad  Al Habal ortaklığında kuruldu. 

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Saad Albasha, Abdullatıf Al Basha, Mahmoud Albasha ve Mohamad Kheır Basha ortaklığında kuruldu. 

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khanchour ve Dıma Soraywel Soraywel ortaklığında kuruldu. 

Kasab Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasab Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Mohamad Khir Alkasab tarafından kuruldu. 

Mohamad Saleh Haberi

Mohamad Saleh

Homes XP Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Saleh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Homes XP Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve...