13 / 05 / 2024

Mohamed Aly Helal Younes

Mohamed Aly Helal Younes

Younes Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdallah Mohamed Alı Helal, Mohamed Aly Helal Younes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta kuruldu

Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a çağrı: Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır!

Müzeyyen Mağdur ev sahibi isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından "Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır" dedi ve mağdur ev sahipleri için yapılması gerekenleri sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Asgari ücret 13 bin 200 lira! Bomba dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den ''helal olsun'' açıklaması!

Yapmış olduğu bomba dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu sefer asgari ücret yorumu geldi.  Asgari ücret için 13 bin 200 lira talep edilmesine karşılık ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi. 

Aly Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aly Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Akkuş tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Aly Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aly Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yar tarafından kuruldu.

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed E.A.R.K, Ilham Rıfaı, M-eıd Alfaraj, Mohamed Aly S.E- Mohamed E.F.B, Saad S.E.A ve Tarık İbrahim ortaklığında kuruldu.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

G Plus İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Plus İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi A. Mohamed R. A. Aly Alshoby tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkiye'deki helal otel sayısı artacak!

Helal turizme ilgi giderek artıyor. Türkiye bu kapsamda helal şehir otellerinin yapımına da hız verdi. Turizm Bakanlığı da sektörün büyümesi için harekete geçerek ‘Helal Turizm Strateji Planı’ hazırlıyor. 

Mohamed Aly Helal Younes Haberi

Mohamed Aly Helal Younes

Younes Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdallah Mohamed Alı Helal, Mohamed Aly Helal Younes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta kuruldu. 


Younes Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Younes Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Aheste Sokak, Kentplus C Blok, No:1...