18 / 05 / 2024

Mohamed Ayman Hsny Ghoneam

Mohamed Ayman Hsny Ghoneam

Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi, Efnan Yıldız Ghoneam, Omar Said Ali Abouzaid, Mohamed Ayman Hsny Ghoneam tarafından 12 Mayıs'ta kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Zajel Emlak Turizm Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zajel Emlak Turizm Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abbara ve Ayman Tatarı ortaklığında kuruldu. 

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohaed Elmoıty ve Mohamed Almoıty ortaklığında kuruldu. 

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Tarhunı ve Heba Nuri Taher ortaklığında kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Omer Yosıff ve Mohamed Youssef ortaklığında kuruldu.

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 125 bin TL sermaye bedeli ile Abdelwaly Bekhet, Mohamed    Ahmed ve Mohamed Taha Saleh ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossameldın Ahmady Awad ve Mohamed Amer Mohamed Amer ortaklığında kuruldu. 

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Ayman Baghdadı İle M.Alı Ahmed Hassan tarafından Esenyurt'ta kuruldu. 

Mohamed Ayman Hsny Ghoneam Haberi

Mohamed Ayman Hsny Ghoneam
Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi, Efnan Yıldız Ghoneam, Omar Said Ali Abouzaid, Mohamed Ayman Hsny Ghoneam tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Emlak Müşavirliği; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...