16 / 05 / 2024

Mohamed MHA Aly

Mohamed MHA Aly

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta, Moazz (M.H.A.B.) Beltagy, Mohamed (M.H.A) Aly, Maged (M.M.İ.A.) Ahmed ortaklığında kuruldu.

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Hakan Akın tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Aly Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aly Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Akkuş tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Aly Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aly Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yar tarafından kuruldu.

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed E.A.R.K, Ilham Rıfaı, M-eıd Alfaraj, Mohamed Aly S.E- Mohamed E.F.B, Saad S.E.A ve Tarık İbrahim ortaklığında kuruldu.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Adam Idrıs  Mohammed ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığında kuruldu. 

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed El Tom tarafından kuruldu. 

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli2de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman Sayed Ahmed Attıa, Absalla Ahmed Mohamed Khaıreldın ve Nasser Sulıman A. Bajaba ortaklığında kuruldu. 

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ahmed ve Mohamed Elkasabı ortaklığında kuruldu.

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

Mohamed MHA Aly Haberi

Mohamed MHA Aly

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Moazz (M.H.A.B.) Beltagy, Mohamed (M.H.A) Aly, Maged (M.M.İ.A.) Ahmed ortaklığında kuruldu.


Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TİCARET a- Her türlü Ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. EMLAK  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. GIDA a....