24 / 07 / 2024

Mohamed Mohamed Khalıl Badawı

Mohamed Mohamed Khalıl Badawı

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mohamed Khalıl Badawı ve Shımaa Zanata Alıwa Baıumy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

ABD'de tarım dışı istihdamın artması piyasaları tedirgin etti!

ABD'de eylül ayı istihdam verilerindeki güçlü artış ekonomist beklentilerini ikiye katlarken piyasalarda endişe yarattı. Allianz baş ekonomi danışmanı Mohamed El-Erian, verinin ekonomi için iyi, piyasa ve Fed için kötü haber olduğunu söyledi.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

New Art Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

New Art Dekorasyon Limited Şirketi Kadıköy'de Khalıl Snanı, Nızar Saadoun ve Seıf Eddıne Tıne ortaklığında kuruldu.

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Smaıl tarafından kuruldu.

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Sara Saadı ve Khalıl Faraj tarafından kuruldu.

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Mohamed Mohamed Khalıl Badawı Haberi

Mohamed Mohamed Khalıl Badawı

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mohamed Khalıl Badawı ve Shımaa Zanata Alıwa Baıumy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da  Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.


Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul , arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya gibi konaklama, dinlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik...