15 / 05 / 2024

Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem

Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem, Ammar Almalki, MHD Nawar Al Azem, MHD Rafek Azem tarafından 13 Ocak'ta kuruldu.

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Bugün bankalar açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, resmi tatilin etkileri de birçok alanda hissedilecek. 101. yıl dönümü olan bu özel günde, bankalar, kargolar ve PTT'nin çalışma durumları merak konusu oldu. İşte 30 Ağustos 2023 Çarşamba günüyle ilgili önemli bilgiler...

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mouaffak Al Sabbagh tarfından kuruldu.

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hıcham Adı tarafından kuruldu.

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Kbm İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kbm İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Mohamed A.Al-Attıyah tarafından kuruldu.

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Najıb Dwıdarı tarafından kuruldu.

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed K.M. Mohammed, Zeyad Alakhwan ve Zaid A.F. Al Azzawi tarafından kuruldu.

RMC Emlak İnşaat ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

RMC Emlak İnşaat ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Radwan Al Hamwi ve Mohd Makki Baroudi tarafından kuruldu. 

Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem Haberi

Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem, Ammar Almalki, MHD Nawar Al Azem, MHD Rafek Azem tarafından 13 Ocak'ta kuruldu.

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...