27 / 04 / 2024

Mohammad Al Sabuh

Mohammad Al Sabuh

Al Sobuh İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Al Sabuh tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu.

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arman Hasan Bakhsh ve Mohammad Alıpour ortaklığında kuruldu.

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Fahımkıa ve S. Mohammad Alı Mazlomı ortaklığında kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdelrahim Mohammad A.Alhusaini tarafından kuruldu.

Beyotcom Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyotcom Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adıl Saleh A. Alwan ve Mohammad Al Jamous ortaklığında kuruldu.

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Seyyed Elyas Mohammad Alı Nezhad kuruldu.

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Rafea Al-Hayanı, Ahmed Msqa Abdu Al Majmaıe ve Mohammad Al Fto Onallah tarafından kuruldu.

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mahdı Fathıkeshavar  ve Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Parsa Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Gayrimenkul Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohammad Alınezhad Mamaghanı tarafından kuruldu.

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Kadri tarafından kuruldu.

Mohammad Al Sabuh Haberi

Mohammad Al Sabuh

Al Sobuh İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Al Sabuh tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Al Sobuh İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a­) Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanslıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, b­) İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c­)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri...