29 / 04 / 2024

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mahdı Fathıkeshavar  ve Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.



Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mahdı Fathıkeshavar  ve Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1-Ulusal ve Uluslararası sanatsal ve bilimsel kapsamlı ve eğitimi destekleyici faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. 2-Yurt içi ve yurt dışında eğitimi destekleyici faaliyetler , rehberlik . danışmanlık , öğrenci değişim programlarının organizasyonu ve danışmanlığını yapmak. 3-1618 sayılı seyahat acenteleri kanunu uyarınca acentelik belgesi almak , yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak , yerli ve yabancı turistleri konaklatmak , tur düzenlemek. 4-Her türlü gayrimenkul almak , satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 5-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı , satımı , pazarlamasını yapmak. 7-Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. 8-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 9-Her türlü mefruşat , çeyiz , havlu , bornoz alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön