15 / 05 / 2024

Mohammad Kıafar

Mohammad Kıafar

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Kıafar, Mostafa Vatan Zadeh, Doruk Can Altan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Tekdanış Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekdanış Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Ghaffarı tarafından kuruldu.

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Jodeırı Sheıkhzadeh tarafından kuruldu.

Alfa Group Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Group Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Agha Mohammad Rabı tarafından kuruldu.

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Nikou 34 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nikou 34 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Younesughafar tarafından kuruldu.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

Bonsai Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bonsai Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Boushra Yaghı ve Mohammad K.W.F. ortaklığında kuruldu.

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hassan Süleyman ve Mohammad K.M.Y. ortaklığında kuruldu.

Global 7tepe Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 7tepe Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Mohammad Safarı ve Sahar Moghadam PAsand ortaklığında kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Mohammad Kıafar Haberi

Mohammad Kıafar

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Kıafar, Mostafa Vatan Zadeh, Doruk Can Altan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  1- Yurt içinde ve yurt dışında; her türlü mühendislik hizmetlerinin proje ve uygulamalarını yapmak.Baraj,su arıtma tesisleri,boru hatları,atıksu arıtma tesisleri,temiz su ve atık su boru hatları,her türlü enerji tesisleri,drenaj hatları,tarım ve sanayi endüstri tesisleri kurmak,deniz ve nehir sahilleri tesisleri inşaa etmek,değerlendirme mühendislik hizmetleri,müşavirlik ve mütaahhitlik işleri yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında;her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek. 3- Yurt içinde ve yurt dışında;mühendislik (inşaat, elektrik ve makine mühendisliği) müşavirlik ve kontrollük hizmetlerini...