19 / 05 / 2024

Mohd Alfateh Alhour

Mohd Alfateh Alhour

Kuwaiti Uluslararası İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadi Dawarh, Mohd Alfateh Alhour tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Famec Developments Consultants Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Famec Developments Consultants Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fatma Parveen ve Mohd Akram ortaklığında kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Tolo Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tolo Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Nası Ayoubı ve Mohd Saboor Ayoubı ortaklığında kuruldu.

Infınıty Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 binTL sermaye bedeli ile Mohd A.M.A.A ve Nevzat Akgöl tarafından kuruldu.

Meem Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meem Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fıdous Fatma Mohd Faızan Khan ortaklığında kuruldu.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Alfateh Estates Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfateh Estates Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mundher Fateh A Azazı tarafından kuruldu.

Pandemi sonrası Türkiye-Malezya ticari ilişkilerinin gelişeceği düşünülüyor!

Malaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mohd Nazari İsmail, "İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret her zaman devam edecek ve güçlenecektir. Bunu sağlamak içinse güçlü bir Türkiye-Malezya Ticaret Odası kurulmalıdır" dedi.

Mahkemeden 'kaçak yapılarla ilgili' emsal karar!

Milyon dolarlık villaların yer aldığı sitede bulunan ‘kaçak yapı’ krizi iki iş insanını karşı karşıya getirdi. Katarlı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, Türk komşusu Mehmet Ünal’ı belediyeye şikâyette bulundu, kaçak yapıların yıkılması amacıyla karar verildi.

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Khanfer ve Mohd Nayef M. Khanfar tarafından kuruldu. 

RMC Emlak İnşaat ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

RMC Emlak İnşaat ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Radwan Al Hamwi ve Mohd Makki Baroudi tarafından kuruldu. 

Revatur Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Revatur Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Husam Zeyad D. Daana ve Ehab Mohd Anis Alsous ortaklığında kuruldu.

Mohd Alfateh Alhour Haberi

Mohd Alfateh Alhour

Kuwaiti Uluslararası İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadi Dawarh, Mohd Alfateh Alhour tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


Kuwaiti Uluslararası İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4. Türkiye...