03 / 05 / 2024

Moment İstanbul yatırım bedeli

Moment İstanbul yatırım bedeli

Moment İstanbul projesi 100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede teslimler Mart 2017 tarihinde teslim edilecek. Satış sürecinin devam ettiği Moment İstanbul satış ofisi nerede?

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şeker ve Muhammed Akpınar tarafından kuruldu.

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Moment Gayrimenkul Yapı Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Gayrimenkul Yapı Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Volkan Yolcu tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Çekmeköy, Soğuk Pınar Mahallesi, Barbaros Bulvarı 'nda kuruldu.

Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu!

"Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu" sloganıyla tanıtılan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede nakitte yüzde 12 indirim uygulanıyor.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

GESİAD'ın gayrimenkul yatırımında tercihi Moment İstanbul oldu!

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği ( GESİAD ) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihi, Kartal 'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 17 Şubat 2015'te, Arnavutköy'de 75 bin TL sermaye ile, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Yeni yılda yatırımınızı Moment İstanbul'dan yapın!

Moment İstanbul projesi " Yeni yılda yatırımınızı Moment İstanbul'dan yapın! " sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları 269 bin TL'den başlıyor.

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

Moment İstanbul yatırım bedeli Haberi

Moment İstanbul yatırım bedeli

"Moment İstanbul satış ofisi nerede?" sorusunun yanıtından önce proje özelliklerinden bahsedelim. 10 bin 157 metrekare alan üzerinde yükselen proje Kartal'da inşa ediliyor. 


100 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Moment İstanbul'da 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Çeşitli sosyal alanlara yer verilen Moment İstanbul'da 7/24 güvenlik, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları mevcut. 


2017 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Moment İstanbul Kartal projesinde peşinatsız ve 36 ay vade farksız taksitle ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor. 


Daire alanlarının 74 metrekare ile 344 metrekare arasında değiştiği Kartal Moment İstanbul projesinde daireler 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Moment...