05 / 05 / 2024

Mön İnşaat

Mön İnşaat

Hak sahipleri tespit edilemediği için ödenemeyen KEY hesaplarındaki sorun, geliştirilen bilgisayar programı sayesinde çözüldü. Ödeme yapılacak kişi sayısı bir anda 600 binden 5 milyona çıktı. Paralar bu yıl verilecek.

Evviva İnci Rezidans'ta fiyatlar 88 bin 750 TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta hayat geçirilen Evviva İnci Esenyurt projede fiyatlar 88 bin 750 TL ile 146 bin 250 TL arasında değişiyor. Teslimler 31 Aralık 2012'de gerçekleşecek...

Eviva İnci Esenyurt'ta 135 bin TL'ye 72 metrekare 2+1!

TEM ve E-5 Karayoluna 2 dakika, Atatürk Havaalanı'na 17 kilometre uzaklıkta olan Evviva İnci, merkeze yakınlığı sayesinde ulaşım alternatiflerinin hepsini kullanmanızı sağlıyor

Eviva İnci Esenyurt'ta 135 bin TL'ye 72 metrekare 2+1!

TEM ve E-5 Karayoluna 2 dakika, Atatürk Havaalanı'na 17 kilometre uzaklıkta olan Evviva İnci, merkeze yakınlığı sayesinde ulaşım alternatiflerinin hepsini kullanmanızı sağlıyor

Eviva İnci Esenyurt'ta 135 bin TL'ye 72 metrekare 2+1!

TEM ve E-5 Karayoluna 2 dakika, Atatürk Havaalanı'na 17 kilometre uzaklıkta olan Evviva İnci, merkeze yakınlığı sayesinde ulaşım alternatiflerinin hepsini kullanmanızı sağlıyor

Bulut İnşaat'tan Evviva İnci'de 88 bin 750 TL"ye!

Evviva İnci; Bulut İnşaat tarafından Esenyurt"ta inşa ediliyor. 11 katlı tek bloktan meydana gelen proje içerisinde 90 daire bulunuyor. Projede fiyatlar 88 bin 750 TL ile 175 bin 500 TL arasında değişiyor

Evviva İnci Esenyurt'ta 88 bin 750 TL'ye!

Evviva İnci; Bulut İnşaat"ın yeni projesi olarak Esenyurt"ta hayata geçiriliyor. 11 katlı tek bloktan meydana gelen proje içerisinde 90 daire bulunuyor. Evviva İnci"de fiyatlar 88 bin 750 TL"den başlıyor

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Mön İnşaat Haberi

Mön İnşaat

KAMUOYUNDA KEY ödemeleri olarak bilinen Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının ödenmesi için gerekli olan hak sahiplerinin tespiti sorunu çözüldü. SSK'nın yaptığı çalışmayla ilk etapta hak sahibi sayısı 5 milyon olarak tespit edildi. Daha önceki çalışmalarda sadece Emekli Sandığı'nda bulunan 600 bin kişinin ismi tespit edilebilmişti. Alınan bilgiye göre hükümetin, KEY hesaplarının ödenmesiyle ilgili karar almasının üzerinden yaklaşık bir yıl geçti.

TESPİTİ ZOR OLDU

YASANIN yürürlüğe girmesiyle birlikte, KEY hak sahiplerinin tespiti ile ilgili çalışma başlatan sosyal güvenlik kurumları, aradan 12 yıl geçmesi ve KEY kesintilerinin yapıldığı 1987-1995 yılları arasında kayıtların tam olarak tutulmaması nedeniyle KEY hak sahiplerinin...