04 / 05 / 2024

Mon Yapı

Mon Yapı

Mon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duranoğlu ve Nusret Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Monçollar İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monçollar İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mervan Arslan tarafından kuruldu.

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Arslan tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Beyoğlu, Keçecipiri Mahallesi, Namazgah Altı Caddesi'nde kuruldu.

Mon Reve Eyüp fiyatları!

Teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacak olan Mon Reve Eyüp fiyatları 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.

Mon Reve Eyüp projesi satışa çıktı! 620 bin TL'ye!

İstanbul Eyüp'te Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığıyla hayat geçirilen Mon Reve Eyüp projesi konut satış toplantısı Titanic Business Hotel'de bugün yapıldı. 37 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin teslimi 2017'nin ilk çeyreği olarak öngörülüyor.

Mon Reve Eyüp projesinde ön talep süreci başladı! Yeni proje!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Eyüp'te inşa edilecek olan Mon Reve projesinde ön talep süreci başladı. Projede 28 Şubat'ta ise lansman öncesi özel satış toplantısı yapılacak.

Mon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Mon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Mustafa Duranoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da açıldı

Mon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duranoğlu ve Nusret Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Mon Yapı Haberi

Mon Yapı

Mon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duranoğlu ve Nusret Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. Mon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurt içi ve dışında mesken işyeri fabrika tatil köyleri otel motel pansiyon işhanları terminal hastane üniversite okul öğrenci yurdu eğitim ve spor kompleksi termal tesisler ve bu gibi bilumum inşaatları yapmak yaptırabilmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Mon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak, No:33/3 Ekim...