07 / 05 / 2024

Mondial Teknolojik

Mondial Teknolojik

Mondial Teknolojik Tesis Mühendislik İnşaat Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş., Gerede'de kiralanan tesisin icradan satılık olmadığını, kira süresinin 01 Ocak 2021'e kadar uzatıldığını duyurdu

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Arıgün ve Ömer Şalcı tarafından kuruldu.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Kula Belediyesi'nden 9 yıllığına kiralık teknolojik sera!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Kula Şehitlioğlu mahallesinde yer alan teknolojik serayı 9 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 156 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

A101’de ‘şok’ kampanya! Teknolojik ürünler avantajlı fiyatlarıyla 29 Haziran’dan itibaren satışta, kaçırmayın!

A101, bu haftaya özel oldukça cazip ve tüketicilerin ilgisini çekecek bir kampanya düzenledi. 29 Haziran’dan itibaren televizyonlardan beyaz eşyaya, cep telefonundan kulaklığa kadar çok çeşitli teknolojik ürünler oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 10'a varan indirim! Teknolojik aksesuarlarda bu fırsat kaçmaz! 

Mcdodo, her yıl Babalar Günü'nden önce yaşanan “Ne hediye alsam?” derdine bir sona erdiriyor. Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel teknolojik aksesuarlarda yüzde 10'a varan indirim sunuluyor. İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Teknolojide vergisiz dönem! Teknolojik ürünlerde vergi kalkıyor! İşte tek tek yeni fiyatlar! Vergisiz iPhone ve Galaxy!

Bugün yapılan açıklamaların ardından, seçim sonrasında tüm partiler ortak bir karara vardı: teknolojik ürünlerden alınan vergi kaldırılacak.

Teknolojik ürünler için yeni garanti şartları yürürlüğe giriyor!

Avrupa Birliği tarafından önerilen yasa tasarısı, yakın gelecekte teknolojik ürünlerin garanti şartlarının değişeceğini belirtiyor.

Bu hafta A101’e hangi teknolojik ürünler gelecek? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün teknolojik ürün indirimli fiyatlarıyla A101'e geliyor.

Mondial 100 Superboy i'ye aylardır tek kuruş zam gelmedi! MTV'den muaf Mondial 100 Superboy i 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mondial 100 Superboy i'ye aylardır tek kuruş zam gelmedi. Peki Mondial 100 Superboy i'nin Şubat 2023 fiyatları ne kadar? İşte MTV'den muaf Mondial 100 Superboy i 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mondial 125 Drift L'nin Şubat ayı fiyatları açıklandı! İşte 5 aydır zam gelmeyen 125 Drift L 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Mondial 125 Drift L'nin Şubat ayı fiyatları açıklandı... 5 aydır zam gelmeyen fiyatlar şaşırttı... Peki Mondial 125 Drift L'nin Şubat 2023 fiyatları ne kadar? İşte Mondial 125 Drift L 7 Şubat 2023 fiyat listesi....

Mondial Teknolojik Haberi

Mondial Teknolojik
Mondial Teknolojik Tesis Mühendislik İnşaat Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş., tarafından verilen ilanda şu ifadelere yer verildi:


"Gerede'de bulunan ve firmamız tarafından uzun süreli bir sözleşme ile kiralanan tesisin "icradan" satış haberleri, iş ilişkisinde bulunduğumuz bazı kurum ve kuruluşlar nezdinde soru işaretleri bıraktığından, aşağıdaki açıklamayı yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. 


Anılan tesis tüm müştemilatı ve tüm arazisi ile birlikte firmamız tarafından uzun süreli kiralanmış ve kira şerhi tapuya tescil ettirilmiştir. 


Tesis sahibi firmayla yapılan 01.01.2011 tarihli ek sözleşme ile kira süresi, 01.01.2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu sebeple 2021 yılına kadar anılan tesisle ilgili kira sözleşmesinden kaynaklanan tüm kullanım hakları firmamıza aittir. Kamuoyuna saygı ile...