05 / 05 / 2024

mono inşaat suadiye

mono inşaat suadiye

Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme adında 4 yeni projeye başladı. İşte Mono Mimarlık İnşaat'ın Kadıköy projelerinin detayları...

Mono İnşaat'tan Bağdat Caddesi'ne 2 yeni proje!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi’nde geliştirdiği kentsel dönüşüm projelerine 2 yeni proje daha ekliyor. 

Mono İnşaat stok arsalarında yeni projeler inşa edecek!

İnşaat sektöründe faaliyetlerini devam ettiren Mono İnşaat ve Mimarlık, Reef markasını yarattı .Bu marka ile Bodrum’da üç proje yapan şirket stok arsalarında yeni projeler üretecek.

Dekon İnşaat 2017'de yatırımlarına yatırım katacak!

Dekon İnşaat'ın Bağdat Caddesi Bölgesindeki tek site projesi Dekon Suadiye Ametistle dikkatleri üzerine çekiyor. Dekon inşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Güneri İnşaat Suadiye projesini Mayıs'ta tanıtacak!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri, "inşaatına bu yıl başladığımız ama henüz tanıtımını yapmadığımız Suadiye Projemiz var. Projeyi Mayıs ayında tanıtmayı ve satışına başlamayı düşünüyoruz." dedi.

DKY İnşaat Suadiye ve Kadıköy projelerine yaza başlayacak!

DKY İnşaat Suadiye Tren İstasyonu'nun yakınında inşa edeceği iki butik rezidans projesine 2015 yılının 3. çeyreğinde başlayacak. Söz konusu projeler için ön talep toplanıyor.

Keten İnşaat 25 yıldır kentsel dönüşüm yapıyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan şirketlerden olan Keten inşaat, 25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme dayanıksız binaları yeniliyor. Keten İnsaat'ın Genel Müdür Selahattin Keten'in Star Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

Yeniden Suadiye DKY İnşaat projesi!

DKY İnşaat Suadiye'de kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. Kentsel dönüşüm projelerine öncelik veren DKY İnşaat Yeniden Sahra Evleri projesini bu yıl içerisinde hayata geçirecek..

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

mono inşaat suadiye Haberi

mono inşaat suadiye


Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de 4 yeni projeye başladı. Mono Mimarlık İnşaat'ın projeleri Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme...


Mono Suadiye projesi 22 daireden oluşuyor. 10 katlı tek blok olarak tasarlanan Mono Suadiye projesinde 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Mono Suadiye projesinin inşaat çalışmaları Haziran ayı içerisinde başlayacak. 


Mono Suadiye projesinde 80 metrekarelik 1+1 dubleksler 363 bin 600 dolardan, 141 metrekarelik 3+1'ler 960 bin dolardan, 192 metrekarelik 3+1 çatı dubleksleri 1 milyon 455 bin dolardan başlıyor.




Ramazanoğlu Göztepe projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla taksitli ödemelerin yapıldığı Ramazanoğlu Göztepe projesinde 1. sınıf inşaat malzemesi kullanılarak çalışmalar devam ediyor.




Batur Çatalçeşme projesinde 3 oda...