27 / 04 / 2024

Monte Bianco Coffee 2018

Monte Bianco Coffee 2018

Monte Bianco Coffee CEO'su Zeynel Akyol, gelecek yıl hızlı büyümek istediklerini ve bu doğrultuda 15 şube açma hedefleri bulunduğunu söylüyor. Monte Bianco Coffee şubelerinden 10'u franchising yöntemiyle açılacak.

Dünyanın en eski bankası Monte Paschi'de 1 milyar dolarlık hisse satışı

Kuruluş tarihi 1472 yılına kadar uzanan dünyanın en eski bankası İtalyan "Monte dei Paschi di Siena"nın yüzde 25’i, 920 milyon euro'ya yani 1 milyar dolara satıldı.

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi fiyatı açıklandı!

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Prefabrik ev yaptırmak maliyetli mi? Prefabrik kaç lira?

Prefabrik evler çoğu betonarme evlere göre çabuk inşa edilip çabuk monte ediliyor. Peki bu yapıların özellikleri nelerdir? Bu yapılar kaç TL?

Prefabrik ev fiyatlarında indirim var mı? 50 metrekare prefabrik ev yaptırmak kaça mal olur?

Prefabrik evler kolay kurulum ve monte ediliyor. Bundan dolayı da bu yapılar sıkça tercih edilmektedir. Bu yapıların fiyatları kullanılan malzeme ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. İşte merak edilenler!

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! FABIA  Elite 1.0 TSI 95 PS, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG, Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG modellerini Şubat ayı fiyatları ve aracın özellikleri sizler için derledik…

Modalife’ta cepleri ısıtan kampanya! Bianco Midi Düğün Paketinde 7 bin 478 TL indirim! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Evlenecek çiftler bu paketler tam size göre… Modalife’ta Bianco Midi Düğün Paketi 7 bin 478 TL indirimle satışta! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Lexus elektrikli SUV RZ 450e’yi ilk kez görücüye çıkardı! Lexus RZ 450e'nin fiyatı kaç lira?

Japon otomotiv devi Toyota'nın lüks premium markası Lexus, tamamen yeni elektrikli SUV modeli RZ 450e’yi ilk kez otomobil severlerin beğenisine sundu. Araç 450e, 150 kW'lık öne monte edilmiş bir elektrik motoru ve 80 kW'lık bir arka e-motor sayesinde gücüne güç katıyor.

Kimliksiz bina kalmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bina Kimlik Sistemi (BKS) uygulaması başladı. Bina girişine monte edilen sertifika ile binanın A'dan Z'ye tüm bilgileri sistemde görülebilecek...

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Koray Bianco nerede?

Koray Bianco nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Koray Bianco nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Monte Bianco Coffee 2018 Haberi

Monte Bianco Coffee 2018

Ekonomist Dergisi'nden Burcu Tuvay'ın haberine göre; Türkiye'de yılda yüzde 70 büyüme gösteren kahve sektörüne girişimci ilgisi yüksek. Bu doğrultuda pazardaki marka sayısı da artış gösteriyor.

Artan bu rekabeti çekici kılan unsur ise sektöre büyüme hedefiyle giren yerli kahve markaları. Adını Alpler'in ve Avrupa'nın en yüksek dağından alan Monte Bianco Coffee de kahve sektörüne giriş yapan yüzde 100 yerli bir marka. Monte Bianco Coffee, Brezilya, Kolombiya, Kenya ve Guetamala'dan gelen kahve çekirdeklerini harmanladığı özel reçeteleri, kendine özgü kavurma tekniği, özel termos sistemli kağıt bardakları ile self-servis hizmet verecek. Monte Bianco Coffee, franchising vererek büyümeyi hedefliyor.

Kavacık, Acıbadem, Selimpaşa ve İzmir'de üçü franchise toplam dört şube ile faaliyet gösterdiklerini söyleyen Monte Bianco CEO'su Zeynel Akyol, 2019 yılında 15 şube açma hedefleri bulunduğunu belirtiyor....