02 / 05 / 2024

moodys izmir kredi notu

moodys izmir kredi notu

Türkiye'nin kredi notunu sürpriz bir şekilde düşüren uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kredi notunu da Baa3'ten Ba1'e indirdi.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Peynir, süt, bebek bezi, et ürünleri dahil pek  çok ürün grubunu indirimli satışa sunan Tarım Kredi Koopetifleri marketlerinde Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 litresi 47,90 TL’ye, Uni Baby 400 gram Saç ve Vücut Şampuanı 17,90 TL’ye, Özlem Kangal sucuk 200 x2 paket 99 TL’ye tüketiciye sunuluyor.

İngiltere'den Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı için 2.3 milyar dolarlık kredi!

İngiltere tarafından Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'na kredi desteği müjdesi verildi ve 2.3 milyar dolarlık altyapı ihracat finansman kredisinin verileceği duyuruldu. 

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

İzmir'e 46 Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, İzmir'e 46 Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açılacağını söyledi.

EBRD'den İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi!

EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, İzmir'de destek verdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuerkner, İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi desteği sunacaklarını belirtti.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasından İzmir Metrosu'na kredi desteği!

İzmir Metrosunun Fahrettin Altay-Narlıdere arasında yapımına başlanan yeni hattına, Avrupa Kalkınma ve İmar Bankasının 80 milyon avroluk kredi desteği sağladığı belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi kredi notunu korudu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü mali yapısı bir kez daha onaylandı. Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in 2015 yılı raporunda, Büyükşehir Belediyesi’nin 2008’den bugüne 9 basamak birden artırdığı kredi notunu koruduğu açıklandı

İzmir'in kredi notu olumlu yönde çıktı!

Fitch, 2015 yılı raporunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2008'den bugüne 9 basamak yükseldiğini ve kredi notunu koruduğunu bildirdi.

Gebze-İzmir Otoyolu için 5 milyar dolarlık kredi sağlandı!

8 Türk bankasının yurt dışı şubeleri ile Deutsche Bank AG Londra'dan oluşan 9 banka, Gebze-İzmir otoyol projesi için yaklaşık 5 milyar dolarlık kredi sağladı.

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi kredi sözleşmesi imzalandı!

Ulaştırma, Bakanı Bilgin "Bu sözleşme, Türkiye'de bugüne kadar altyapı proje finansmanı alanında sağlanan en büyük kredi tutarı olarak da tarihe geçmiştir" dedi

İzmir'in kredi notu 9 basamak arttı!

DÜNYANIN en önemli kredi derecelendirme kuruluşlarından Fitch Ratings'in 'Aralık 2014' raporu ve teyit edilen notlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, istikrarlı ve tedbirli mali yapısını yatırımlarla birlikte güçlenerek sürdürdüğünü gösterdi.

moodys izmir kredi notu Haberi

moodys izmir kredi notu


Türkiye'nin kredi notunu sürpriz bir şekilde düşüren uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kredi notunu da Baa3'ten Ba1'e indirdi. Moody's, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin kredi notlarını Baa3'ten Ba1'e indirirken, görünümü durağan olarak belirledi.



Yeni...