13 / 05 / 2024

Moodys japonya kredi

Moodys japonya kredi

Moody' s 'in internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Japonya'nın bütçe açığını azaltma hedeflerinin ulaşılabilirliği üzerindeki belirsizliğin artmasının not indiriminde etkili olduğu ifade edildi. Moody's', Japonya'nın kredi notunu düşürdü..

Türkiye’nin en büyük otomotiv limanı için Japonya’dan kredi!

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

Batı-Doğu Otobanı'nın inşaatı için 343 milyon dolarlık kredi!

Japonya, Gürcistan'da devam eden Batı-Doğu otobanının inşaatı için kredi verecek. İki ülke arasında 343 milyon dolarlık kredi sağlamasına dair anlaşma imzalandı.

İkitelli Şehir Hastanesi için Japonya'dan kredi desteği!

İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi için finansman konusu çözüm buldu. İkitelli Şehir Hastanesi için Japonya'dan kredi desteği alınacak.

Monoray projesine Japonya'dan ilgi!

Başkan Gökçek’in hayalleri arasında yer alan ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak Monoray projesine başta Japonya olmak üzere pek çok yabancı ülkeden talep geldi. Uluslararası finans kuruluşları ise proje için kredi desteği verebileceklerini Büyükşehir’e iletti

Suriyelilerin yaşadığı yerel yönetimlere kredi desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Suriyelilerin yoğun olarak bulunduğu yerel yönetimlere yaklaşık 375 milyon dolar kredi desteği sağladı

Fitch Japonya'nın notunu A'ya düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği belirtildi.

Moody's Japonya'nın kredi notunu düşürdü!

Moody' s 'in internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Japonya'nın bütçe açığını azaltma hedeflerinin ulaşılabilirliği üzerindeki belirsizliğin artmasının not indiriminde etkili olduğu ifade edildi. Moody's', Japonya'nın kredi notunu düşürdü..

Japonya'nın dünyadaki yatırımları 4,8 trilyon dolara ulaştı!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Başkanı Ökmen, Japonya'nın dünyadaki yatırımlarının 4,8 trilyon dolara ulaştığını ve Türkiye piyasalarının, Japon piyasalarını yeterince tanımadığını söyledi.

Türkiye ve Japonya, Marmaray için yeni bir kredi anlaşması imzaladı!

Türkiye ve Japonya, Marmaray için yeni bir kredi anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Japonya, Japonya Resmi Kalkınma Yardımı' ndan 42 milyar 979 Japon yeni kredi sağladı...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Fatma Bıçakçıoğlu istifa etti!

Yapı Kredi Koray GYO'da bağımsız yönetikurulu üyesi olan Dr. Fatoş Bıçakçıoğlu görevinden istifa etti

Konut kredi faizlerinde tarihi dip seviyeler!

Konut kredi faizleri Temmuz ayından itibaren inişe geçti

Yapı Kredi Koray GYO'nun Riva arazisi değerlendi

Yapı Kredi Koray GYO'nun 2000 yılında aldığı arsanın değeri yüzde 9 arttı

Yapı Kredi Koray GYO 3 milyon dolar kredi kullanacak!

Yapı Kredi Koray GYO 1 yıl  vadeli, yüzde 3,80 faizli, 3 milyon 30 bin dolar kredi kullanacak

Moodys japonya kredi Haberi

Moodys japonya kredi

Moody's'in internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Japonya'nın bütçe açığını azaltma hedeflerinin ulaşılabilirliği üzerindeki belirsizliğin artmasının not indiriminde etkili olduğu ifade edildi. Not indirimine gerekçe olarak, deflasyonist baskıların yanında büyümeyi güçlendirici politikalara ilişkin belirsizliğe de işaret edilen açıklamada, Japon devlet tahvili getirilerinin risk yarattığı ve orta vadede azalan borç ödeme yeterliliğinin not düşüşünde anahtar göstergelerden olduğu vurgulandı.



Açıklamada, ülkenin güçlü dış pozisyonu olan büyük ve çeşitlendirilmiş ekonomisinin ve çok yüksek kurumsal gücü ile güçlü yurt içi fonlama tabanının "A1" olarak belirlenen kredi notunu yansıttığı kaydedildi. Açıklamada "durağan" görünüme gerekçe olarak ise kayda değer mali konsolidasyon ve ekonomik büyümenin yeniden başlamasını içeren yukarı yönlü riskler ile deflasyonist baskıların yoğunlaşması ve ekonomide ivme kaybı gibi aşağı yönlü riskler arasındaki dengeye işaret edildi.


Ayrıca, Japonya'nın kredi...