02 / 05 / 2024

Moodys türkiye kredisi

Moodys türkiye kredisi

Türkiye'ye yönelik değerlendirmesini 5 Aralık' ta yapması beklenen Moody's'in resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre, Türkiye’nin kredi notu ve de görünümünde herhangi bir güncellemeye gidilmedi.

İki dev kurumdan son dakika kredi açıklaması! Tüketici kredisi kullanımı...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen kredi rakamlarını açıkladı. İşte İşte tüketici kredisi kullanımında son durum...

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Türkiye'de konut kredisi faiz oranları 20 yılın zirvesinde! Bankalar muslukları kapattı! 

ABD ve Türkiye'de konut kredisi faizleri 20 senenin zirvesine yükseldi. Peki iki ülkede konut fiyatlarında son durum ne? İşte o rakamlar...

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 512 milyon dolarlık afet kredisi!

Dünya Bankası, iklim ve doğal tehlikelere dayanıklı konutlar ile altyapıya erişimi artırmak için Türkiye'ye sağlanacak olan 512,2 milyon dolarlık krediye onay verdi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 449 milyon dolarlık afet kredisi desteği! 

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 449 milyon dolarlık afet kredisi desteği geldi. İşte kredinin kapsamı...

Fitch'ten Türkiye'ye konut kredisi uyarısı!

Fitch Ratings Yönetici Direktörü James Watson, "Özellikle emlak sektöründe sorunların yaşandığını söyleyebilirim. Türkiye’yi de söyleyebilirim, çok hızlı bir şekilde kredi artışı yaşanıyor" dedi...

Türkiye Finans'tan 0.74 faizle ilk üç ay ödemesiz konut kredisi fırsatı! 

Türkiye Finans, müşterilerine 0,74’ten başlayan kar payı oranları ile 120 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi sunuyor...

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

ING Türkiye'den konut kredisi taksitlerine 3 ay erteleme imkanı!

ING Türkiye, bireysel müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi taksitleri ve kredi kartı ekstre ödemelerini üç ay erteleme imkanı sağlıyor.

Türkiye Finans, 65 yaş ve üzeri vatandaşların konut kredisi ödemelerini 2 ay erteliyor! 

Türkiye Finans koronavirüs önlemleri kapsamında hayata geçirdiği özel destek paketlerine bir yenisini ekledi. Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü müşteriler için hazırlanan özel pakette, konut finansmanlarına ait mevcut ödeme planlarının, 2 ay ertelenmesi de bulunuyor...

Türkiye Finans'tan sağlık çalışanlarının konut kredisi ödemelerine 6 ay öteleme! 

Türkiye Finans, koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına destek paketi hazırladı. Pakette, sağlık çalışanlarının devam eden konut kredileri 6 ay ötelenecek...

Türkiye Finans konut finansmanı oranları arttı!

Türkiye Finans Bankası sıfır haricindeki konutlar için en düşük oranı sunan banka konumundayken finansman oranlarını arttırdı. Konut kredisi faizleri yeniden mi yükselecek?

Moodys türkiye kredisi Haberi

Moodys türkiye kredisi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye’nin kredi notu ve görünümünü güncellemedi.


Türkiye'ye yönelik değerlendirmesini 5 Aralık'ta yapması beklenen Moody's'in resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre, Türkiye’nin kredi notu ve görünümünde herhangi bir güncellemeye gidilmedi.


"Moody's bu açıklamayı Avrupa Birliği (AB) Ülkeleri Derecelendirme takviminin 5 Aralık 2014 için belirlenmiş faaliyetlerine açıklık getirmek amacıyla yapmaktadır. Açıklama, piyasalar için bilgi sağlamak amacındadır ve resmi bir kredi notu açıklaması değildir" ifadelerine yer verilen açıklamada, Türkiye, İsveç ve Azerbaycan'ın kredi notu ve görünümlerinin güncellenmediği belirtildi.


Moody's'in söz konusu derecelendirme takvime göre ağustos ayında yapması beklenen güncellemeyi de yapmaması eleştirilere neden olmuştu. Kuruluş, böylece 2014 yılında Türkiye'nin kredi notunun güncellenebileceği 3 tarihin 2'sinde herhangi bir değerlendirme yapmamış oldu. 


Merkezi New York'ta bulunan uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi...