19 / 05 / 2024

Moolhome 3D Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Moolhome 3D Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Moolhome 3D Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şefik Şenses ve Abdulbasıt Aydın ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Büyükçekmece'de kuruldu.

3K Raf Dizayn İnşaat Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

3K Raf Dizayn İnşaat Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Faik Biçer Şube Müdürlüğünde 300 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde açıldı.

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sun tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Pınar Mahallesi 'nde kuruldu.

KRY Dizayn Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRY Dizayn Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koray Şeker, Yasin Polat, Hüseyin Sırrı Kurtkaya ortaklığıyla 102 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi, Nagehan Şaşmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Çengelköy Mahallesi, Havuzbaşı Meydan Sokak 'ta kuruldu.

Jaya Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi'nde kuruldu.

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi yarın açılıyor!

İzmit Belediye tarafından yaptırılan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, 13 Ekim Salı günü açılacak. Körfez mahallesi Seyhan sokakta bulunan merkezin açılışı saat 14.00’de yapılacak.

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi, Nurşen Meral tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar, Mimarsinan Mahallesi, Büyük Hamam Sokak 'ta kuruldu.

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şebnem Gültepe ve Numan Tugay Konuk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Dizayn Hafriyat İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Hafriyat İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Volkan Kafaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Orhangazi Caddesi, Bağımsız Sokak'ta kuruldu.

İnşaat sektörüne 3D dopingi!

Dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

İşte Çin'de 3D yazıcıyla yapılan 200 metrekarelik ev!

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Dizayn Mimari Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Mimari Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ceylan, Uğur Güzeller, Özgür Tayfun Gevrek ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Şişli, Bomonti'de kuruldu.

Moolhome 3D Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Moolhome 3D Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Moolhome 3D Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şefik Şenses ve Abdulbasıt Aydın ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de kuruldu.


Moolhome 3D Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...