23 / 07 / 2024

moon estate

moon estate

Fırat Kurtoğlu Moon Estates şirketinin bayiliğini aldı, Kurtoğlu isteyenlere Ay'dan ve Mars'tan ve Venüs'ten arsa satıyor

Lalezar Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lalezar Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al- Shawaf ve Moawıya Alkheder ortaklığında kuruldu. 

Moon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulrahım ve Mahmoud Abdulrahım ortaklığında kuruldu.

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bassem Bachır, Mohamad Bahır ve Mohamad Fares ortaklığında kuruldu. 

Moon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Musa Orhan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aksu Real Estate'nin sermayesi 200 bin Leva'ya çıkarıldı!

Akiş GYO'nun Bulgaristan'nın Silistra şehrinde kurduğu Aksu Real Estate EAD'nin sermayesi 170 bin Leva'dan 200 bin Leva'ya yükseltildi.

Gold Estate Turkey Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Estate Turkey Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cuma Kırk tarafından 600 bin TL sermaye ile bugün   kuruldu. 

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sadi Adak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları 8 Eylül'de sona erecek!

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Kayıtları devam eden ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıları 8 Eylül'e kadar yapılacak.

Rıch Real Estate Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıch Real Estate Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi R. Sılverıo Haseth ve sugge Marıa Sılvertre Statıe ortaklığında 4 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. MBA in Real Estate Programı, GYODER ve Özyeğin Üniversitesi(ÖZÜ) işbirliği ile Eylül 2017'de başlıyor.

Eleven Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İnş.Hırdavat Ve Gıda Ür.İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Eleven Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İnş.Hırdavat Ve Gıda Ür.İthalat İhracat Limited Şirketi Halit Kiraz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı!

Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı.Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2017.

moon estate Haberi

moon estate

Uluslararası ilişkiler mezunu olan Fırat Kurtoğlu olan Fırat Kurtoğlu işi Türkiye'ye taşımak için Moon Estates şirketinin bayiliğini aldı. Fırat Kurtoğlu Ay'dan ve Mars'tan ve Venüs'ten arsa satıyor. Ünlülerden ise Ay'dan ve Mars'tan ve Venüs'ten arsa satıyor. Kurtoğlu'nun ünlü müşterileri; Beren Saat, Deniz Seki ve Tolga...