02 / 05 / 2024

Morteza Fallah Ashtari

Morteza Fallah Ashtari

Goldenway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Fathı, Fatemeh Fathı ve Morteza Enferadı ortaklığında kuruldu.

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah ve Selman Aygül ortaklığında kuruldu.

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah tarafından kuruldu.

Avant Garde Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avant Garde Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Heydarzadeh, Somaıeh Bluekey tarafından kuruldu.

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Jafarı tarafından kuruldu.

Radiant Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radiant Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maryam Kara, Morteza Nabıpour Ve Savaş Ayhan tarafından kuruldu.

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Sabrina Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabrina Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Soltan Sanjarı ve Saba Jedılay ortaklığında kuruldu.

Lgo Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lgo Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Kordafsharı tarafından kuruldu.

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Karımı tarafından kuruldu.

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Önen, Miralıakbar Zawareh Basmenj ve Morteza Moghbeli ortaklığıyla kuruldu.

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi kurulsu!

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Morteza Fallah Ashtari Haberi

Morteza Fallah Ashtari

Goldenway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Goldenway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımı satımı imalatı ithalat ve ihracatını yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Goldenway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı, Deposite İş Merkezi, A1 Blok Kat:3...