22 / 07 / 2024

Morteza Farahmand Azad

Morteza Farahmand Azad

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Masoumzadeh, Kazem Raofseresh, Hamid Bagheri Maraghi, Morteza Farahmand Azad ve Reza Nasser Moaddeli tarafından kuruldu.

Türkiye nüfusu yaşlanıyor! Toplam nüfusun yüzde 38’i büyük şehirlerde yaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, nüfus artış hızının geçtiğimiz yıllara göre oldukça azadığını belirterek ''Nüfusun artış hız oranı son 10 yılda yüzde 1,34’ten yüzde 0,11’e geriledi.'' dedi.

Uzman isimden korkutan açıklama: O şehirde her an büyük bir deprem olabilir!

Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Yüksekova'nın zeminine ve üzerinde bulunduğu fay hattına dikkat çekerek, her an büyük bir deprem olabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osamah Thamer Saeed Saeed, Azad Yıldız ve Nadir Seyidoğlu ortaklığında kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Fathı, Fatemeh Fathı ve Morteza Enferadı ortaklığında kuruldu.

Nım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azad Okay tarafından kuruldu.

Uzmanlardan Van depremi yorumu! Büyük bir depremin öncüsü mü?

Van YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Amara İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amara İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Hannan tarafından kuruldu.

Aflak 8 Stars Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aflak 8 Stars Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Reza Azadıalvar tarafından kuruldu.

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Shamım Farahmand tarafından kuruldu.

Van'daki ağır hasarlı binalar acilen yıkılmalı!

YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van'daki depremle ilgili konuştu. Selçuk, "Van’daki yapı stokunun acilen belirlenmesi lazım. Ağır hasarlı binalar var, bunların acilen yıkılması gerekiyor" dedi.

Morteza Farahmand Azad Haberi

Morteza Farahmand Azad

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Masoumzadeh, Kazem Raofseresh, Hamid Bagheri Maraghi, Morteza Farahmand Azad, Reza Nasser Moaddeli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Siyavuşpaşa, Barbaros Caddesi, 3. Sokak, No:1...