05 / 05 / 2024

Mortgage kredisinin devri

Mortgage kredisinin devri

Kredi başvuru sırasında, tüketicinin gelirlerine uygun olacak bir şekilde ödeme planı seçmesi gerekiyor. Aksi halde ödemelerde gecikme olması tüketiciyi de zor duruma düşürebiliyor. Peki böyle bir durumda mortgage kredisi devredilebilir mi?

Konut kredisi alma şartları 2021!

Ev sahibi olmak için birçoğumuz bankaların yolunu tutuyor. Mortgage kredisinin bütün taksitlerinin ödemesi tamamlandığında, borçlunun borcu bittiğinde, ipotek durumu ortadan kalkıyor. Peki konut kredisi kullanma şartları neler? İşte konut kredisi alma şartları 2021...

En düşük faiz, en hesaplı konut kredisi değildir!

Ev sahibi olmak için birçoğumuz bankaların yolunu tutuyor. Mortgage kredisinin bütün taksitlerinin ödemesi tamamlandığında, borçlunun borcu bittiğinde, ipotek durumu ortadan kalkıyor. İşte konut kredisindeki gizli masraflar...

Konut kredisinin başkasına devri!

Aylık gelirinin olduğunu ispatlayabilen kimseler bankaların konut kredisini kullanarak ev sahibi olabiliyor. Peki, kredi ile alınan ev nasıl satılır? Konut kredisinin başkasına devri mümkün mü?

Konut kredisi devri mümkün mü?

Konut kredisinin bütçeye uygun, doğru yerden doğru kredi alınmadığı takdirde ev sahibi olma sevinci, yerini hüsrana bırakabiliyor. Peki bu gibi durumlarda konut kredisi devri mümkün mü?

DD Mortgage’da 10 yıl vadeli konut kredisinin faiz oranı yüzde 0.93!

DD Mortgage, Temmuz ayında aldığı yeni bir kararla klasik standart konut kredisi faiz oranını 3-180 ay vade aralığında 0.05 puan daha indirerek yüzde 0.98’den yüzde 0.93’e düşürdü.

DD Mortgage’da 10 yıl vadeli konut kredisinin faiz oranı yüzde 0.98!

DD Mortgage, klasik standart konut kredisi faiz oranını 3-180 ay vade aralığında 0.06 puanlık indirimle, yüzde 1.04’den yüzde 0.98’e düşürdü. DD Mortgage’da 10 yıl Vadeli Konut Kredisinin Faiz Oranı yüzde 0.98.

İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projeleri satışa çıktı! 400 bin dolara!

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de hayata geçireceği ve toplam 46 lüks villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy isimli yeni projelerini basına tanıttı. Projelere özel olarak, Denizbank tarafından verilen mortgage kredisinin faiz oran

Mortgage'da faiz yüzde 1'in altına oturdu

Mortgage kredilerindeki düşüş tüm bankalara yayıldı, masraflar hariç faiz 60 ay vadede yüzde 1'in altına oturdu

Mortgage, Organize İşler

Bugünlerde yoğun bir şekilde gündemimizde olan Mortgage sistemine bir göz atmak istedim

Fortis Bank'tan sıfır masraflı mortgage kredisi!

120 aya kadar vadeli Sıfır Masraflı Mortgage Kredisi'nde dosya masrafı, ekspertiz ücreti, komisyon ya da ipotek ücreti alınmıyor

DD Mortgage'dan Ekim ayına özel `SÜPER66' kredisi

DD Mortgage, 14 günde bir ödeme imkanı sunan `Sık Öde Az Öde' ürünü için Ekim ayına özel yepyeni bir kampanya hazırladı

Mortgage Brokerliği ve Önemi

Ülkemizde Mortgage'in tam anlamıyla işlemesi durumunda Brokerler'de sahada olacaktır

DD Mortgage 8 ayda 500 konuta finansman sağladı

DD Mortgage Genel Müdürü Murat Aysan, konut almak için en uygun zaman olduğunu belirtti

Mortgage kredisinin devri Haberi

Mortgage kredisinin devri

Mortgage kredisi devredilebilir mi?

Banka kredisi kullanılarak mesken sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların düşük faizli ve uzun vadeli kredi seçeneklerinden faydalanabiliyor. 


Kredi başvuru sırasında, tüketicinin gelirlerine uygun olacak bir şekilde ödeme planı seçmesi gerekiyor. Aksi halde ödemelerde gecikme olması tüketiciyi de zor duruma düşürebiliyor.


Böyle bir durum karşısında veya başka koşullar altında mortgage kredisi devredilebilir mi? Mortgage kredi devri nasıl yapılır?


Mortgage kredisi nasıl devredilir?

Mortgage kredisi devri yapılabiliyor. Mortgage kredisi ile alınan ev devam eden borçla beraber satın alınabiliyor. Bu şekilde ev ile birlikte borç da devredilmiş oluyor. 


Bir diğer ifade ile önceki kredi hesabı kapatılarak, yeni alıcı adına yeni bir kredi hesabı açılıyor.


Bunun yanı sıra, alıcının nakit ödeme yapması halinde, kredi borcu kapatılıyor. Borç kapatıldıktan sonra ise tapu dairesinde dairenin devir işlemi yapılabiliyor. 


Mortgage...