15 / 05 / 2024

MOSDER i Saloni

MOSDER i Saloni

Türk Mobilya Sanayicisi, dünyanın en büyük ve en prestijli mobilya fuarı ‘i Saloni’ye katılıyor, özel tasarımlı mobilyalarını sergileyecek katılımcı MOSDER üyesi firmalar; Alfemo, Bellona, Fatih Kıral, İşbir Yatak, NDesign ve Yağmur Mobilya

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

Mobilyacılar mağazalar için kira desteği istiyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı yaptığı açıklamada, "Kira sözleşmeleri konusunun tekrar gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

KDV indirimi uzatılırsa mobilyacılar için bayram olacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Mustafa Balcı, 'Hükümet kararıyla KDV indirimi uzatılırsa mobilyacı için işte o zaman gerçekten bayram sonrası yeniden bayram olacaktır' dedi.

MOSDER, gençlerin fikirlerine ışık oluyor!

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonuna katkı sağlamak için yoğun olarak çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya trendlerini, mobilya tasarım süreçlerini ve yarışma detaylarını gençlerle paylaştı.

İSMOB 2017'de tasarım öne çıktı!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) özel etkinliklerle devam ediyor.

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

Kentsel dönüşüm evlerdeki yatak odası sayısını azalttı!

Nielsen'in MOSDER için yaptığı araştırmaya göre evlerde yatak odası takımı bulunurluğu yüzde 76'ya düştü. MOSDER bunun nedeninin, kentsel dönüşümle dairelerin küçülmesi olarak belirtti.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

MOSDER üye firma toplantısı gerçekleşti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörü ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı, aynı zamanda dernek faaliyetlerine yer verilen toplantıda, 12. İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirmesini yaptı.

MOSDER’in ev sahipliği yaptığı İSMOB'a sayılı günler kaldı!

TÜYAP'ta yapılacak dünyanın en büyük üçüncü mobilya fuarı için MOSDER Başkanı İsmail Doğan, “200’den fazla marka binlerce ürün sergileyecek. İhracatın yüzde 30’unu bu fuarda yapıyoruz. 150 bin ziyaretçi bekliyoruz” dedi.

MOSDER Kemerburgaz’da hatıra ormanı kurdu!

Hayata geçirdiği projeleriyle dünyaya, insana ve sektöre karşı sorumluluklarını yerine getiren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), İstanbul Kemerburgaz’da MOSDER hatıra ormanı kurdu.

MOSDER: Markalı mobilyalar tercih edilmeli!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), yeni mobilya alacak olan tüketicileri, mobilyanın sağlık yönüne vurgu yaparak uyarıyor. Mobilya alırken belirli kriterler göz önünde bulundurulmalı, markalı mobilyalar tercih edilmeli.

MOSDER i Saloni Haberi

MOSDER i Saloni

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyeleri, 9-14 Nisan 2013 tarihleri arasında,  İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek dünyanın en büyük ve en prestijli mobilya fuarı olan “i Saloni”  ile hem Avrupa hem de uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Türk Mobilyasının büyük ilgiyle karşılanacağı öngörülen fuarda, Türk markaları, uzak coğrafyalardaki birçok ülkeyle kurdukları işbirliklerini güçlendirmeyi ve yeni oluşacak ticari bağlantılarla ihracat hedeflerini artırmayı amaçlıyor.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 9-14  Nisan 2013 tarihleri arasında, 6 üyesi ile birlikte İtalya’nın Milano kentinde, dünyanın en büyük ve en prestijli mobilya fuarı olan “i Saloni”ye katılıyor. Dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi ile ticari ilişkiler geliştirilmesine olanak sunacak fuar, Türk mobilyasının uzak coğrafyalardaki sanayiciler tarafından da tanınmasına katkı sağlayacak. Mart ayında, Çin’in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen...