04 / 05 / 2024

mosder indirim festivali

mosder indirim festivali

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektöründe faaliyet gösteren 56 firmayla birlikte “MOSDER Mobilya Festivali”ni başlattı. Dün başlayan festival kapsamında yüzde 70’e varan indirimler ve sürpriz hediyeler var.

Favori pırlanta indirim festivali! Muhteşem kampanya başladı! 0,20 karat pırlanta ne kadar? 

Favori Pırlanta'da indirim festivali başladı. Tüm takılarda yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor. Peki 0,20 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,20 karat pırlanta yüzük kaç lira?

Arsada yaz festivali başladı! Yüzde 30 indirim ve 0,99 faizle kredi imkanı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından biri olan Nef, yatırım değeri yüksek ‘Nef Arsa’larını yeni sahipleri ile buluşturmak için ‘yaz kampanyası’ başlattı. Yüzde 30’a varan indirim ve 0,99 kredi fırsatı sunulan kampanya ile yatırımcıya ‘festival’ havası yaşatılıyor.

Gratis’te indirim festivali! Sevilen Celenes yüz yıkama jelleri indirimde! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin beğenilen ismi Gratis mağazalarında sonbahar indirimi devam ediyor. Gratis çok beğenilen ve en çok satan bir çok kozmetik ürünü Gratis kart ile yüzde 50 indirimle satışa sundu. İşte Gratis 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Carrefour indirim festivali devam ediyor! Carrefour 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin gıdadan elektroniğe hijyen ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün 21 Eylül 2022 tarihine kadar tasarruflu fiyatlarıyla CarrefourSA’lar, Carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market uygulamalarında indirimde. İşte güncel fiyat listesi.

Migros'ta muhteşem indirim! Et, Ayçiçek yağı, çay... Çantasını alan Migros'a koşacak! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros Markette indirim festivali bu hafta da tüm hızı ile sürüyor. Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros Markette seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanya başladı. Peki, Migros'ta hangi ürünler indirimi girdi? İşte Migros'ta indirime giren ürünlerin 21 Ağustos 2022 fiyat

Penti’den bikini festivali… 1 alana 1 bedava!

Çok sevilen iç giyim markası Penti yeni bir kampanyayla karşımızda. Tüm plaj ürünlerinde 1 Alana 1 bedava kampanyasıyla Bikini Festivali başlattı. Normalde markanın ev giyim ürünlerinde %60 %70’lere varan indirim mevcut. İç giyimde ise hali hazırda indirim oranları %40 %50 civarlarında.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

MOSDER mobilya sektörünü canlandırdı!

MOSDER Mobilya Festivali 30 Kasım Pazar günü sona erdi. Mobilya sektörüne yeni bir hareket ve canlılık getiren MOSDER mobilya festivalinden hem tüketiciler hem de marka sahipleri memnun ayrıldı.

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor!

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivaline tüketiciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Mobilya festivali 30 Kasım'da bitecek!

Mobilya sektörünün 56 firmasını tek çatı altında toplayan Mobilya Sanayicileri Derneği 'nin (MOSDER) 17 Ekim'de başlattığı, 30 Kasım'a kadar sürecek Mobilya Festivali, sektörü memnun etti.

MOSDER Mobilya Festivali 30 Kasım'a kadar sürüyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektöründe faaliyet gösteren 56 firmayla birlikte “MOSDER Mobilya Festivali”ni başlattı. Dün başlayan festival kapsamında yüzde 70’e varan indirimler ve sürpriz hediyeler var.

Çilek'ten yarı yarıya indirim kampanyası!

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal mobilya festivali,“MOSDER Mobilya Festivali”ne Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği yüzde 50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor...

Çilek Mobilya fiyatları yarı yarıya düşürdü!

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal mobilya festivali,“MOSDER Mobilya Festivali”ne Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği yüzde 50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor.

mosder indirim festivali Haberi

mosder indirim festivali


MOSDER, bu tür bir festivalin Türkiye’de ilk kez düzenlendiğini ifade ederek, “indirim festivali”nin, katılımcı firmaların mağazalarında geçerli olduğunu, 30 Kasım 2014’e kadar da devam edeceğini kaydetti. Söz konusu festivale katılan mobilya markaları tarafından tüketicilere 45 gün sürecince yüzde 70’e varan indirimler sunulurken, sürpriz hediyeler de verileceği belirtildi.


MOSDER Mobilya Festivali kapsamında, katılımcı firmalar, yemek odaları, yatak odaları, çocuk odaları ve koltuklarda özel kampanyalar düzenleyecek.


MOSDER Başkanı İsmail Doğan, “Tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek MOSDER Mobilya Festivali hem evlenecek çiftler hem de evini yenilemek isteyenler için büyük fırsat. Mobilya Festivali’yle Türkiye’nin en saygın mobilya firmalarından, en uygun fiyatlarla mobilya satın almak daha kolaylaşacak” dedi.



Pek çok firma var


Mobilya fuarına, MOSDER üyesi ABC, Ada Koltuk, Aldora, Alfemo, Allegro, Alpino, Area, Bellona, Boldera, Cardin Concept, Casa, Cennet,...