24 / 07 / 2024

MOSDER kemerburgaz

MOSDER kemerburgaz

Hayata geçirdiği projeleriyle dünyaya, insana ve sektöre karşı sorumluluklarını yerine getiren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), İstanbul Kemerburgaz’da MOSDER hatıra ormanı kurdu.

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki tesisine onay çıktı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Kemerburgaz'da Başbakanlık olurunu bekliyorduk. Sayın Başbakan da imzaladı. Belge şu anda İstanbul Defterdarlığında'' dedi. 

Kemerburgaz Belgrad Life iletişim!

Belgrad Life projesi Metal Yapı Konut tarafından hayata geçirildi. Proje Kemerburgaz'da sekiz blok olarak hayata geçirildi...

Kemerburgaz Belgrad Life ön talep topluyor!

42 adet villadan meydana gelen Kemerburgaz Belgrad Life ön talep topluyor. Metal Yapı Konut imzasıyla hayata geçirilen projede satışlar çok yakında başlayacak.

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları!

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Real Life projesi Metal Konut Yapı tarafından İstanbul Kemerburgaz'da inşa ediliyor...

Kemerlife 23 Kemerburgaz yüzde 1 KDV avantajıyla!

Metal Yapı Konut  A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Kemerlife 23  projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Metal Yapı Kemerlife 23 Kemerburgaz fiyatları 370 bin dolardan başlıyor.

Kerem Gönlüm Kemerburgaz'dan ev aldı!

Elif Gönlüm ile basketbolcu eşi Kerem Gönlüm, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadıkları Kemerburgaz'daki evlerini anlattı.

MOSDER, gençlerin fikirlerine ışık oluyor!

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonuna katkı sağlamak için yoğun olarak çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya trendlerini, mobilya tasarım süreçlerini ve yarışma detaylarını gençlerle paylaştı.

Kemerburgaz'da konut fiyatları 5 yılda yüzde 193 değer kazandı!

Kemerburgaz'daki konut projelerinin metrekare fiyatları 5 bin TL ila 19 bin TL arasında değişiyor. “2016 İstanbul Markalı Konut Sektör Raporu”na göre de, bölgedeki konut fiyatlarında son beş yıllık bileşik artışın yüzde 193 olduğu belirtiliyor.

Tarkan Kemerburgaz'da ofis kiraladı!

Megastar Tarkan, Kemerburgaz'da bin metrekare büyüklüğünde bir ofis kiraladı. Ofisin aylık kirası 30 bin lira, yıllık kira bedeli ise 360 bin lira olduğu iddia edildi.

Galatasaray, Kemerburgaz'dan 160 dönüm arsa aldı!

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkarak taşınacağı Kemerburgaz'daki 160 dönümlük arsanın da kesin sahibi oldu. Galatasaray yeni arazide 8 ayrı futbol sahası yaptıracak

Kemerburgaz-Göktürk'te konut fiyatları yüzde 193 arttı!

Kemerburgaz-Göktürk, 3. köprü ve 3. havalimanının etkisiyle büyük gelişim gösteriyor. Konut fiyatlarının 5 yılda yüzde 193 arttığı bölgeye metro bağlantısı da geliyor. İşe bölgeye yatırımcı çeken 4 özellik..

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı havadan görüntülendi!

Belgrad Ormanı’ndaki ‘Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı’ projesinin ihalesi 1 Şubat’ta yapılmıştı. Son günlerde en çok merak edilen projesinin güzergâhı havadan görüntüledi...

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın ihalesi protesto edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliç-Kemerburgaz arasında yapılması planlanan demiryolu dekovil hattı ihaleye edildi. Kuzey Ormanları Savunması'na bağlı bir grup ihaleyi protesto etti.

MOSDER kemerburgaz Haberi

MOSDER kemerburgaz

Türkiye mobilya sanayisinin yüzde 75’ini temsil eden MOSDER, orman varlığını arttırmak ve doğaya duyduğu minneti göstermek için Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) hatıra ormanı projesini hayata geçirdi. MOSDER Yönetim Kurulu, İstanbul Orman İşletme Müdürü Sn. Göksel Gök, Kemerburgaz Orman İşletme Şefi Sn. Mustafa Sezer ve dernek üyeleri, İstanbul Kemerburgaz’da 3. havalimanının çok yakınında 20 dönüm üzerine 4 bin 300 ağaçtan oluşan MOSDER Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarına can suyunu vermek üzere 24 Aralık Perşembe günü fidan dikme töreninde bir araya geldi. Törende konuşan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, çevreye duydukları saygının önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Mobilya sanayisi her geçen gün büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Bu büyüme ve gelişmenin karşılığını, sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde orman kurarak vermeye...