30 / 04 / 2024

mosder tasarım

mosder tasarım

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sanayisinin geleceği olan genç beyinleri, 11 yıldır düzenlediği tasarım yarışmaları ile sektöre kazandırıyor. Örencileri tasarıma, üretmeye teşvik ediyor.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

İSMOB 2016'nın gündemi tasarım!

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

MOSDER Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na rekor başvuru!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı.

MOSDER tasarım yarışmalarıyla öğrencileri tasarıma teşvik ediyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sanayisinin geleceği olan genç beyinleri, 11 yıldır düzenlediği tasarım yarışmaları ile sektöre kazandırıyor. Örencileri tasarıma, üretmeye teşvik ediyor.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım'da açıklanıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak.

İSMOB Tasarım Yarışması ile büyük ilgi topladı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB bu yıl 8’inci kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı.

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödül töreni gerçekleşti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödül töreni, 7 Kasım 2013 Perşembe günü TİM’in İstanbul’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleşti.

Mosder Tasarım Yarışması ödül töreni 7 Kasım'da düzenleniyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın sonuçları 7 Kasım 2013 Perşembe günü 19:30’da Yenibosna TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak...

MOSDER Tasarım Buluşmaları yarın başlıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen “III. MOSDER Tasarım Buluşmaları”, 20-21 Eylül tarihlerinde Güral Sapanca Wellness & Convention Hotel’de gerçekleşecek. Dünyaca ünlü tasarımcılar bu yıl tasarımın önemini anlatacak...

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuruları başlıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, 9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda genç yeteneklerini arıyor. MOSDER üyesi firmalar, tasarımları satın alıp koleksiyonlarına ekleyebilecek ve genç tasarımlar hayat bulacak...

mosder tasarım Haberi

mosder tasarım

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sanayisinin geleceği olan genç beyinleri, 11 yıldır düzenlediği tasarım yarışmaları ile sektöre kazandırıyor. MOSDER, Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile bugüne kadar yaklaşık 1 milyon TL ödül dağıttı. Bu yıl MOSDER tarafından 11.si gerçekleştirilen yarışmada finalistlere toplam 84 bin TL ve en çok başvurunun geldiği üniversiteye 10 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca finale kalan projelere TPE onaylı Endüstriyel Tasarım Tescil Belgesi de hediye edilecek.  


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) her yıl düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması bu yıl 11. kez gerçekleştiriliyor. Her yıl tasarımla ilgili bölümlerden üniversite öğrencilerinin katılım gösterdiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na bugüne kadar yaklaşık 2 bin 750 proje katıldı. 11 yıllık süreçte toplam 250 projenin finale kaldığı...