03 / 05 / 2024

MOSDER Tasarım Buluşmaları yarın başlıyor!

MOSDER Tasarım Buluşmaları yarın başlıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen “III. MOSDER Tasarım Buluşmaları”, 20-21 Eylül tarihlerinde Güral Sapanca Wellness & Convention Hotel’de gerçekleşecek. Dünyaca ünlü tasarımcılar bu yıl tasarımın önemini anlatacak...



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) organizasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “MOSDER Tasarım Buluşmaları”, mobilya sektörünün gelecek vizyonunu ortaya koyacak. Tasarım ve mobilya camiasının öncü isimlerini biraraya getirecek benzersiz buluşma, Güral Sapanca Wellness&Convention Hotel’de 20-21 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 


Dünyaca Ünlü Tasarımcılar Bu Yıl Tasarımın Önemini Anlatacak

Tüm dünyada tasarımlarıyla beğeni kazanan Giuliano Cappelletti ve Mauro Lipparini etkinliğin ilk gününde, dünyanın tasarıma bakış açışı hakkında bilgiler verecek. İkinci gün ise Türkiye’nin içmimarlık ve tasarım alanındaki en değerli akademisyenlerinden Prof. Dr. Alpay Er , Dr. İnci Deniz Ilgın  ve ETMK Başkanı Ayberk Yağız söz alacak ve Türk mobilya sektörünün tasarım alanındaki bilimsel rotasını çizecek.


MOSDER organizasyonunda düzenlenecek “MOSDER Tasarım Buluşmaları”, aynı zamanda sektör öncüsü sanayiciler ve tasarımcıları bir araya getirecek. MOSDER üyesi Türkiye’nin en iyi mobilya marka yöneticileri ve bu markaların tasarım departmanlarının da katılacağı organizasyon, tasarımcı ve sanayiciyi buluşturan az sayıda etkinlikten biri olarak sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Ayrıca Sektörün önde gelen mobilya firmalarının temsilcileride bu yıl ilk defa sunumlar gerçekleştirecek.(Doğtaş-İsmail Doğan,Mondi-Bekir Boydak ve Yataş-Nuri Öztaşkın)


MOSDER Tasarım Buluşmaları sektöre yön verecek

20-21 Eylül tarihlerinde üçüncüsü gerçekleşecek MOSDER Tasarım Buluşmaları, mobilya sektörünün olmazsa olmazı tasarım konusunda katılımcıları bilgilendirip, yön gösterecek. Alanında dünyaca üne sahip tasarımcıların deneyimlerini paylaşacağı organizasyonda, mobilya markalarının yöneticileri, mobilya tasarımcıları ve sanayiciler biraraya gelerek sektörün trendleri ve dünya modası hakkında bilgi edinecekler. 



Geri Dön