05 / 05 / 2024

mosder tasarım buluşmaları

mosder tasarım buluşmaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen “III. MOSDER Tasarım Buluşmaları”, 20-21 Eylül tarihlerinde Güral Sapanca Wellness & Convention Hotel’de gerçekleşecek. Dünyaca ünlü tasarımcılar bu yıl tasarımın önemini anlatacak...

MOSDER tasarım odaklı ilerleyecek!

MOSDER ihracattaki hedef çıtasını yükseltti. Dünya pazarında daha fazla yer almak ve Türkiye'nin 2023 ihracat hedefine katkıda bulunmak isteyen sektör, bunu tasarım odaklı yapmayı hedefliyor...

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

TOKİ'den cami planlama ve tasarım projesine destek!

TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, cami planlama ve tasarımı projesi çalışmalarına TOKİ’nin de katkı sağlayacağını belirtti...

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Mezitli Sahil Alanına ödüllü kentsel tasarım projesi!

Mezitli Sahil Alanında Kentsel Tasarım Projesi kapsamındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sahil kimliğine kavuşacak Mersin'in değerine değer katması bekleniyor.

Antalya Kentsel Tasarım Projesi'nde son durum!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

İLBANK'tan Mahalle Tasarımı Fikir Yarışması!

Mahalle Tasarımı Fikir Yarışması'na start verildi. Yarışma için düzenlenen toplantıda, yarışmanın hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Hatay Defne'de kentsel tasarım kurulu oluşturuldu!

Hatay Defne Belediyesi, kentin tasarım faaliyetleri konusunda hazırladığı çalışmalar ve planlamalar hakkında uzmanlarla görüş alışverişinde bulundu. Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, toplantıda “Kentsel Tasarım Danışma Kurulu” oluşturdu.

mosder tasarım buluşmaları Haberi

mosder tasarım buluşmaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) organizasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “MOSDER Tasarım Buluşmaları”, mobilya sektörünün gelecek vizyonunu ortaya koyacak. Tasarım ve mobilya camiasının öncü isimlerini biraraya getirecek benzersiz buluşma, Güral Sapanca Wellness&Convention Hotel’de 20-21 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 


Dünyaca Ünlü Tasarımcılar Bu Yıl Tasarımın Önemini Anlatacak

Tüm dünyada tasarımlarıyla beğeni kazanan Giuliano Cappelletti ve Mauro Lipparini etkinliğin ilk gününde, dünyanın tasarıma bakış açışı hakkında bilgiler verecek. İkinci gün ise Türkiye’nin içmimarlık ve tasarım alanındaki en değerli akademisyenlerinden Prof. Dr. Alpay Er , Dr. İnci Deniz Ilgın  ve ETMK Başkanı Ayberk Yağız söz alacak ve Türk mobilya sektörünün tasarım alanındaki bilimsel rotasını çizecek.


MOSDER organizasyonunda düzenlenecek “MOSDER Tasarım Buluşmaları”, aynı zamanda sektör öncüsü sanayiciler ve tasarımcıları bir araya getirecek. MOSDER üyesi Türkiye’nin...