02 / 05 / 2024

MOSFED mobilyacılar endüstriyel tasarımcılar yemeği

MOSFED mobilyacılar endüstriyel tasarımcılar yemeği

MOSFED’in, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte Uluslararası Endüstriyel Tasarım Kuruluşları Konseyi (ICSID) Yönetim Kurulu onuruna düzenlendiği iftar programında, Türkiye mobilya sektörünün önde gelen isimleri ile endüstriyel tasarımın gurupları bir araya geldi.

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılınç tarafından kuruldu. 

Hikra Turizm ve Endüstriyel Hizmetler Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hikra Turizm ve Endüstriyel Hizmetler Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Yavuz Selim Güncüoğlu ve Seyhan Ayşen Göcüoğlu ortaklığında 25 Ekim'de kuruldu. 

Bozkuş Gayrimenkul İnşaat Mobilya Endüstriyel Ürünler Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkuş Gayrimenkul İnşaat Mobilya Endüstriyel Ürünler Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Şetif Bozkuş ve Ercan Bozkuş ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Trabzon Mobilyacılar Sitesi için imzalar atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un Arsin ilçesinde hayata geçirilecek Mobilyacılar Sitesi için imzalar atıldı.

MOSFED mobilyacılar endüstriyel tasarımcılar yemeği Haberi

MOSFED mobilyacılar endüstriyel tasarımcılar yemeği

“Mobilya Sektörünün Çatı Kuruluşu” MOSFED’in, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte 24 Haziran 2016’da İstanbul Les Ottomans Hotel’de Uluslararası Endüstriyel Tasarım Kuruluşları Konseyi (ICSID) Yönetim Kurulu onuruna düzenlendiği iftar programında, Türkiye mobilya sektörünün önde gelen isimleri ile endüstriyel tasarımın gurupları bir araya geldi. MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÜLEÇ, Türkiye mobilyasının hedeflerine ulaşabilmesi için “katma değerli ürün” üretmesi gerektiğini, bunun yolunun ise tasarımdan geçtiğinin altını çizerek, ICSID’den destek beklediklerini ve her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti.


İftar programının açılış konuşmasını ICSID Yönetim Kurulu üyesi ve Özyeğin Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı ve MOSFED Tasarım Yönetimi Danışmanı Prof. Dr. Alpay ER gerçekleştirdi. Er yaptığı konuşmada iki kıtayı birleştiren İstanbul'un bu akşam uluslararası endüstriyel tasarım camiası ile Türk mobilya sektörünü buluşturduğuna dikkat çekti ve...