04 / 05 / 2024

Moskova eylem

Moskova eylem

Rusya Moskova'da kentsel dönüşüm projesi protesto edildi. 5 katlı apartmanların yıkılarak, yerlerine yenilerinin yapılmasını öngören kanunun iptali istendi.

GAP Eylem Planı Güneydoğu'yu sevindirdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Mardin'de açıklanan ve bölgede sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimin hızlandırılmasını ön gören yeni GAP Eylem Planı, sivil toplum kuruluşlarınca olumlu karşılandı.

Başbakan Davutoğlu GAP Eylem Planı'nı anlattı!

Başbakan Davutoğlu, yeni GAP Eylem Planı'nı açıkladı. Davutoğlu, "İkinci eylem döneminde yaklaşık 26,7 milyar lira kamu yatırımı yapacağız" dedi.

İnşaat mağdurları Taksim'de eylem yaptı!

İstanbul'daki inşaat mağdurları dün saat 16:00 'da Taksim'de eylem yaptı. "Evimizi istiyoruz" sloganı ile yürüyüş yapan mağdurlar eylemlerin ses getirmemesi halinde savcılığa suç duyurusunda bulunacak..

Ali Ağaoğlu 61. yaş gününü Moskova'da kutladı!

Ali Ağaoglu, Telman İsmailov'un davetlisi olarak Rusya'ya gitti. 61. yaş gününü yakın dostunun organize ettiği bir partiyle kutlayan Ağaoğlu, Moskova'da adım atmadık yer bırakmadı

GAP Eylem Planı 8 Mart'ta açıklanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 8 Mart’ta Mardin’de açıklayacağı yeni eylem planıyla Güneydoğu Anadolu Projesi'nde önemli bir aşamaya geçilecek.Son yıllarda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yapılan kamu yatırımlarının payı arttı

Moskova'daki Fili Grad projesi AE Arma-Elektropanç ile yükselecek!

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, Moskova’da yükselecek Fili Grad projesinin ikinci etabının iş ortaklarından biri oldu.

Başbakan Davutoğlu, GAP Eylem Planı'nı ne zaman açıklayacak?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni GAP Eylem Planı'nı açıklamaya hazırlanıyor.Bu kapsamda 5 bin işletmeye 60 milyon TL destek verilecek. Yeni iş imkanları, dağdan inişi de kolaylaştıracak.

Ukracity mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ukracity mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. İnşaat başlayana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de yapılacak toplu eyleme de katılma kararı aldı.

Esenyurt'ta yarın eylem var!

Ukracity mağdurları haklarını aramak için yarın Esenyurt Ukracity satış ofisi önünde eylem yapacak. Gelişmeleri yakından takip eden mağdurlar eylemlerini projenin inşaatı başlayana kadar sürdürmeyi planlıyor...

Ukracity mağdurlarından yeni eylem!

Ukracity mağdurları 1 Mart 2015 Pazar günü saat 14:00'te Esenyurt'ta eylem yapacak. Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için 7 Şubat 2015 tarihinde de eylem yapmıştı....

İş dünyası DOKAP eylem planından umutlu!

DOKAP Eylem Planı 2014 - 2018 genel hatlarıyla Turizm ve Çevresel Sürdürülebilirlik, Ekonomik Kalkınma, Altyapı ve Kentsel Kalkınma, Sosyal Gelişme,Yerel Düzeyde Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi olmak üzere beş ana başlıkta değerlendirildi.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Maden sahaları rehabilitasyonu eylem planı hazırlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı “Maden Sahaları Rehabilitasyonu Eylem Planı” ile maden sahalarında bozulan alanları ıslah ederek tabiata yeniden kazandıracak. Proje 2014-2018 dönemini kapsıyor.

Moskova eylem Haberi

Moskova eylem

Rusya'nın başkenti Moskova'da belediyenin kentsel dönüşüm projesi protesto edildi. Akademik Saharov caddesinde toplanan bir grup, Moskova'daki bazı 5 katlı apartmanların yıkılarak, yerlerine yenilerinin yapılmasını öngören yerel kanunun iptalini talep...