04 / 05 / 2024

Moskova Krylia Konutları projesi

Moskova Krylia Konutları projesi

Yurtdışı müteahhitlik sektöründe öne çıkan Türk inşaat firması Esta Construction, Moskova'da yeni bir konut projesine hazırlanıyor. 473 dairelik Krylia Konutları Projesi için imzalar atıldı. 

Moskova'daki ev değiştirme kampanyası satışları artırdı!

Moskova’da emlak şirketlerinin eski konutları satın alarak konut peşinatı yerine saydıkları ev değiştirme kampanyası gittikçe popülerleşiyor.

Moskova'da en pahalı konutlar hangi semtlerde?

Moskova’da ev fiyatlarının en pahalı olduğu yerler açıklandı. Açıklanan verilere göre; listenin ilk sırasında Patriarşiye Prudı bulunuyor. Patriarşiye Prudı’de ikinci el evlerde ortalama metrekare fiyatı 1 milyon 310 bin ruble oldu.

Moskova'da milyon dolarlık konutlar kapışılıyor!

Ocak'ta Moskova'da değeri 1 milyon doların üzerinde 86 konut satıldı. Konuya ilişkin konuşan sektör uzmanları, elit konut piyasasında krizin sona erdiğini ve piyasayı çok iyi bir yılın beklediğini söylüyor.

Moskova konut piyasasında yeni tablo!

Moskova konut piyasasındaki artışın ruble bazındaki eğilimini gösteren veriler açıklandı. Açıklanan verilere göre, Moskova’da 7 milyon rublenin altında fiyata satışa sunulan konutların sayısı, 2017 yılında 13 bin 100 iken, 2019 ise bu rakam 5 bin 170’e düştü...

Esta Construction, Moskova Krylia Konutları'na başlıyor!

Yurtdışı müteahhitlik sektöründe öne çıkan Türk inşaat firması Esta Construction, Moskova'da yeni bir konut projesine hazırlanıyor. 473 dairelik Krylia Konutları Projesi için imzalar atıldı. 

Rusya'da yeni konutların ortalama metrekare fiyatı açıklandı!

Rusya İnşaat Bakanlığı'nın belirlediği yeni konutların ortalama metrekare fiyatlarıma göre en pahalı konutlar Moskova'da

Moskova'da 2015 yılı konut satışlarında düşüş yaşandı!

Dünya emlak piyasalarının gözdelerinden biri sayılan Moskova’da, geçtiğimiz yıl konut satışlarında büyük düşüş yaşandı. Alınan bilgilere göre, 2015'te Moskova’da, yeni inşa edilen konutlar hariç, 113 bin 779 konut satışı gerçekleşti.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 23 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuru sayısı 413'e yükseldi.

Rusya'nın başkenti Moskova yer altına taşınıyor

Moskova'daki park ve trafik sorunu nedeniyle, yerin altına otoparklar ve alış veriş merkezleri inşa edilecek.

Rose Marine konutlarında ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil'

Gül Yapı'nın Rose Marine konutları ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil' sloganıyla satışa sunuldu.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 27 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa ettiği konutların başvuru sayısı 390'a yükseldi.

İstanbul Gaziosmanpaşa konutları ihalesi Doğa İnşaat'ın

TOKİ'nin İstanbul Gaziosmanpaşa konutları ile altyapı inşaatı ihalesini Doğa İnşaat aldı.

Moskova Krylia Konutları projesi Haberi

Moskova Krylia Konutları projesi

Krasnodar Stadyumu, Moskova'daki Metropolis Alışveriş Merkezi, Soçi Olimpiyatları için yapılan oteller gibi projelerle, yurtdışı müteahhitlik sektöründe öne çıkan Türk inşaat firması Esta Construction, şimdi de dikkat çekecek bir konut projesine hazırlanıyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Moskova'da inşa edilecek çok fonksiyonlu bin 473 dairelik Krylia (Kanatlar) Konutları Projesi'nin ana müteahhidi olarak Esta Connstruction ile sözleşme imzalandı. 

Proje, Moskovalı gayrimenkul geliştirme şirketi Leader Invest tarafından planlanıyor. Leader Invest'in Başkan Yardımcısı İgor Rojkov, bu büyüklükte ve zorlukta bir projenşn inşa edilmesi için uluslararası büyük deneyime sahip bir şirkete ihtiyaç olduğunu, bu nedenle Esta Construction'ı tercih ettiklerini...