03 / 05 / 2024

mostar yurt

mostar yurt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kardeşlik bağı bulunan Bosna Hersek’in Mostar kentine öğrenci yurdu inşa ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mostar'da yurt yapacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı devam oturumu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başkanlığında toplandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bosna-Hersek’in Mostar şehrinde öğrenci yurdu yapacak

Mostar'daki yurt inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bosna Hersek'in Mostar kentinde inşa edilen öğrenci yurdunun çalışmalarına hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projeyi inceledi.

Antalya Büyükşehir'den Mostar'a yurt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kardeşlik bağı bulunan Bosna Hersek’in Mostar kentine öğrenci yurdu inşa ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mostar'da yurt yapacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı devam oturumu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başkanlığında toplandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bosna-Hersek’in Mostar şehrinde öğrenci yurdu yapacak

LC Waikiki yurt dışındaki 100’üncü mağazasını Mostar’da açtı!

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı üç hazır giyim markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, Mostar’da açtığı 100’üncü mağazası ile global arenaya açıldığı 2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlarını yüzde 25 büyüttü.

LC Waikiki yurt dışında 100’üncü mağazayı açtı!

LC Waikiki, yurt dışındaki 100’üncü mağazasını Mostar’da açtı. Hedef 2023 yılında yurt dışında 1000 mağaza ve 10 milyar $ ciro. Bir diğer hedef Avrupa’nın en başarılı 3 şirketinden biri olmak.

Çerkezköy Yurt Petrol törenle açıldı!

Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’im ortak olduğu akaryakıt sektöründe hizmet verecek olan Yurt Petrol, hizmete açıldı...

İzmir Kuş Cenneti kıyılarını yurt içi ve dışından gelecek gençler temizleyecek!

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yurt içi ve dışından gelecek gençler 10 – 11 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Kuş Cenneti ve Homa Dalyanı kıyılarını temizleyecek.

Koleksiyon Mobilya'nın yurt dışı bayileri İstanbul’da buluştu!

Çağın gelişen yaşam ve de çalışma kültürlerine yönelik yeni temalar, tasarımlar öneren Koleksiyon, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği özel etkinlik ile yurt dışı bayilerini İstanbul’ da ağırladı.

Niğbaş Niğde Beton'dan Yurt ve AVM inşaatı açıklaması!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılan açıklamaya göre Niğbaş Niğde Beton'dan Yurt ve AVM inşaatı açıklaması.

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Halil Erdoğdu, Nevin Erdoğdu, Hüseyin Esentürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

TOKİ Ağrı Patnos'ta 400 kişilik yurt binası inşa edecek!

Ağrı İli Patnos İlçesi 400 Kişilik (442 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Yurt içi uçuşlarda fiyatlar 400 TL’yi aştı!

YURT içi uçuşlarda başlatılan 299 liralık ‘tavan fiyat’ uygulaması havaların ısınmasıyla sona erdi. Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın girişimiyle hayata geçen uygulamanın 5 ay gibi kısa bir sürede çökmesinin ardından bilet fiyatları yükseldi.

TOBB Adıyaman'a Anadolu Lisesi ve 200 kişilik yurt yapıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adıyaman’a 16 derslikli Anadolu Lisesi, 200 kişilik yurt ve kapalı spor salonu yapıyor. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Güneyi’nde yapılacak olan binaların temeli düzenlenen tören ile atıldı...

mostar yurt Haberi

mostar yurt


Antalya Büyükşehir Belediyesi, güçlü tarihsel ve kültürel bağlarımız olan Bosna Hersek’teki kardeş şehri Mostar’a, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için yurt inşa ediyor.  Temeli geçtiğimiz yıl Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından atılan, çevre düzenlemeleri de dahil 6 milyon 500 bin TL’ye mal olması beklenen öğrenci yurdunun tüm giderleri Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. 


Toplantının ardından heyet, inşaat sahasını gezerek bilgi aldı. İnşaatın hızlı bir şekilde ilerlediğini ve Ocak 2018 tarihinde tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Mostar Cemal Biyediç Üniversitesi Rektörü Sead Paşiç, duyduğu memnuniyeti ifade etti. 



Antalya Büyükşehir...