01 / 07 / 2024

Motivasyonu artıran ofisler öneri

Motivasyonu artıran ofisler öneri

Kuşak değişimleri, kurumsal yapılanmanın iş hayatında yaygınlaşması, işveren ve çalışan profillerinin dönüşümü ve çalışma hayatının teknoloji ile iç içe ve hızlı ilerleyişi gibi etkenler, çalışma hayatındaki fiziksel koşulları farklı bir yöne taşıyor.

1940 yılında kira artışlarına keskin karar! Usulsüz kira artıranlar en ağır cezayı alacak!

1940 yılında Koordinasyon Heyeti'nin kararı kanun niteliğinde olup, bu karara aykırı hareket ederek kiraları istedikleri gibi artıran ev sahipleri en ağır cezalara çarptırılmış.

Düzenli temettü veren ve düzenli temettü artıran 8 hisse!

Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden düzenli temettü veren hisseler ve düzenli temettü artıran hisseleri açıkladı.

Emekli maaşını artırmanın formülleri! Bunları kimse bilmiyor! Madde madde açıklandı!

Milyonlarca yurttaş, emeklilik hayaline kavuşmak için sistemde belirlenen koşulları sağlamaya çalışıyor. Emekli aylıklarını yükseltmenin de pek çok yöntemi bulunuyor. Emekli aylığını artıran çoğu program olmasına rağmen çok az kişi bu yöntemlere başvuruyor.

Bakanlık yakalarına yapıştı! Deprem haberinden dakikalar sonra fırsat bilip fiyat artıran vicdansızlara soruşturma!

Bu sabah yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bazı otobüs firmalarının bilet ücretlerini artırdığı iddia edildi. Duruma tepki gösteren vatandaşların artan şikayetleri üzerine harekete geçen bakanlık, konuyla ilgili inceleme başlattı.

Faiz artıran merkez bankaları sadist mi? Merkez bankaları neden faiz artırıyor?

Avrupa Merkezi Bankası, Amerikan Merkez Bankası'nın peşi sıra bugün de İngiltere Merkez Bankası ve İsviçre Merkez Bankası faiz artırımına gitti. Dünya Gazetesi köşe yazarı Servet Yıldırım dünya merkez banklarının faiz artırımının ardındaki nedeni masaya yatırdı.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

İmar planı değişikliğinde değer artış payı düzenlemesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve  Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, parsel bazında nüfusu, yapı yoğunluğunu ve kat adedini artıran plan değişiklikleri yapılamayacak.

Yapıların deprem güvenliğini artıran kompozit malzeme geliştirildi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerinin geliştirdiği ve içerisinde çevre dostu bileşenlerin yer aldığı kompozit malzemeyle yapıların deprem güvenliğinin artırılması planlanıyor.

Konut fiyatlarını artıran fırsatçılara sert tepki!

Kamu bankalarının tarihin en uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlamasıyla konut fiyatlarına fahiş zamlar yapıldı. Konut fiyatlarındaki ciddi artışa birçok şikayet geldi. 

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Türkiye Avrupa'da asgari ücreti en fazla artıran ikinci ülke oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, asgari ücretin satın alma gücü paritesine oranında Avrupa'da 8'inci sıraya yükselen Türkiye'nin aynı zamanda asgari ücreti en fazla artıran ikinci ülke olduğunu bildirdi.

Akiş GYO kira gelirlerini cadde mağazalarıyla artıracak!

2019 yılında Akasya’da yüzde 95, Akbatı’da ise yüzde 98’lik doluluk oranıyla kira gelirini artıran Akiş GYO'nun 2020’de önceliği devam eden projelerin tamamlanması olacak...

Verimliliği artıran firmalardan ilginç ofis tasarımları!

Çalışanların verimini artırmak isteyen firmalar çok ilginç ofis tasarımlarına imza atıyor. İşte farklılıklarıyla şaşırtan ofisler...

Motivasyonu artıran ofisler öneri Haberi

Motivasyonu artıran ofisler öneri

Türkmenistan Awaza Uluslararası Kongre Merkezi, Vodafone Red Academy, Polimeks İnşaat Aşkabat İdari Binası, Ülker Sports Arena içinde yer alan Turkcell Lounge, Philip Morris Seyahat Perakende Satış A.Ş. İstanbul Ofisi, Turkcell Kurumsal Müşteri Deneyim Merkezi, Philip Morris Sabancı Pazarlama ve Satış A.Ş. İstanbul, Ankara Satış Ofisleri, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Levent ve Ümraniye Ofisleri gibi birçok projeyi hayata geçiren mimaristudio’nun kurucularından Yüksek Mimar Önder Kul, ofislerine enerji, verimlilik ve sağlık katmak isteyen işverenler ve yöneticiler için yararlı önerilerde bulundu;


1-) Ofisinizi teknolojiye entegre edin


Çalışanlar, kendilerine ayrılan özel çalışma alanı dışında, ofis içinde farklı noktalarda teknoloji ile iç içe bir ilişki içinde olabilmelidir. Bu, binanın işletmesi ile ilgili detaylardan, toplantı odalarında kullanılan teknolojiye, ortak kullanım alanlarındaki olanaklardan, kişi özelindeki çalışma koşullarına kadar...