20 / 05 / 2024

motorin benzin indirimi

motorin benzin indirimi

Türkiye'de ilk koronavirüs vakası 11 Mart'ta açıklandıktan sonra, akaryakıt fiyatlarına da 60 kuruşa varan indirim yapıldı ve ardından tarihi rekor gerçekleşti.

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Akaryakıta rutin zam! Motorin, benzin, LPG alacaklar şimdiden istasyonların yolunu tutsun

Akaryakıt fiyatlarına zam haberi artık bir rutin oldu. Vatandaşlar eski zamları göğüslemek isterken bir yandan da yeni zamlar gelince iyiden iyiye büyük yıkım yaşıyor. Son olarak motorine de okkalı bir zam gelecek. İşte tüm detaylar...

Motorin, benzin... Şimdi de LPG'ye zam geldi

Akaryakıt fiyatları, dolar kuru ve petrol fiyatlarındaki değişimlerle birlikte zamlanıyor. 14 Mayıs’tan bu yana hem benzinde hem motorinde yaşanan artış yüzde 41’i geçti. Motorin, benzinden sonra bir zam da LPG'ye geldi. İşte güncel fiyatlar...

Akaryakıt fiyatlarına Haziran 2023 indirimi geldi mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına Haziran 2023 indirimi geldi mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Hemen bakın...

Akaryakıt alacaklar aman dikkat! İşte 18 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorin kaç TL oldu? LPG litre fiyatına zam mı geldi? İşte 18 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne? Hemen Bakın! İşte 17 Nisan Pazartesi güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorine yeni zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar? İşte 17 Nisan Pazartesi güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 16 Nisan Pazar güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Son dakika haberine göre, milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. BP, Opet, PO ve Total gibi markaların 16 Nisan 2023 tarihli fiyat listelerine göre, illere göre benzin, motorin ve LPG fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 15 Nisan Cumartesi güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine yeni zam mı geldi? Motorin kaç TL oldu? İşte 15 Nisan Cumartesi güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 14 Nisan Cuma güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Motorine zam mı geldi? İşte 14 Nisan Cuma güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi yoksa indirim mi geldi? LPG’ye indirim mi geldi? İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine yeni zam geldi mi? Motorin kaç TL oldu? LPG litre fiyatı ne kadar? İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları! Hemen Bakın!

Akaryakıta dev zam! İşte 11 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 11 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına art arda 2. indirim geldi! 27 Şubat 2023 güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları

Benzin fiyatlarına 46 kuruş ve motorin fiyatlarına ise 61 kuruş indirim geldi. İşte, 27 Şubat Pazartesi akaryakıt indirimi sonrası benzin fiyatları ve motorin fiyatlarında son durum...

motorin benzin indirimi Haberi

motorin benzin indirimi

Türkiye'de ilk koronavirüs (Kovid-19) vakasının açıklandığı 11 Mart'ta, petrol fiyatlarındaki düşüşe paralel olarak akaryakıt pompa fiyatlarının da gerilemesiyle benzin ve motorin satışında yaklaşık 81 milyon litreyle tarihi rekora imza atıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Kovid-19 salgını sebebiyle azalan global petrol talebi, fiyatların düşmesinde önemli rol oynadı. Suudi Arabistan ve Rusya arasında yaşanan "fiyat savaşı", 9 Mart'ta petrol fiyatlarını 30 dolar seviyesinin de altına çekti.

Söz konusu düşüşle akaryakıt pompa fiyatlarında da indirime gidildi. Böylece, Türkiye'de 11 Mart itibarıyla benzinin pompa fiyatında 60 kuruş, motorinin pompa fiyatında ise 56 kuruş indirim uygulandı. Öte yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da söz konusu tarihte Türkiye'deki ilk Kovid-19 vakasını açıklamasının ardından vatandaşların araçlarının deposunu doldurmak istemesiyle...