02 / 05 / 2024

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 16 Nisan Pazar güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 16 Nisan Pazar güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Son dakika haberine göre, milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. BP, Opet, PO ve Total gibi markaların 16 Nisan 2023 tarihli fiyat listelerine göre, illere göre benzin, motorin ve LPG fiyatları değişkenlik gösteriyor.



Milyonlarca araç sahibi, Brent petrol fiyatlarının paralel seyrinin devam etmesi nedeniyle, güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listelerini araştırıyor. Sürücüler, her gün internet üzerinden bu fiyatları sorgulayarak, zam ya da indirim olup olmadığını kontrol ediyorlar.

Sektör temsilcileri, benzin ve motorin fiyatlarının yakın zamanda 30 TL'ye kadar yükselebileceğine dikkat çekiyorlar. Petrol fiyatlarında meydana gelen yüzde 2'lik artışın, TÜFE'de daha fazla yükselişe neden olacağına dair beklentileri dile getiriyorlar ve petrol fiyatlarının 100 dolar seviyesini görebileceğini belirtiyorlar.

Eğer bu durum gerçekleşirse, benzinin litresi 26 TL'yi, motorin'in litresi de 28 TL'yi geçebilir.

Benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL? İşte BP, Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell 16 Nisan 2023 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön