04 / 05 / 2024

Mott Capital Management

Mott Capital Management

Mott Capital Management Portföy Müdürü Kramer: "Fed, 2017'de 3 kez faiz artırmayacak, tıpkı 2016'da 4 kez faiz artırmadığı gibi. Bence en muhtemel senaryo bir kez faiz artırmaları ve tahminimce bunu haziran ya da eylül toplantılarında yapacaklar" dedi.

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Zeray Next Capital'de yüzde 25 indirim fırsatı! 2025 sonunda teslim!

Zeray Next Capital projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Zeray Next Capital satışta! Yeni proje! 

Zeray Next Capital projesinde konut satışları başladı. Başkentte yükselen projede 575 adet konut bulunuyor. Peki Zeray Next Capital'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Fed’den UBS’ye 268,5 milyon dolarlık rekor ceza

ABD Merkez Bankası (Fed), Credit Suisse'in Archegos Capital Management ile işlemlerindeki risk yönetimi başarısızlıkları nedeniyle 268,5 milyon dolar para cezası verdi. İşte detaylar...

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

A1 Capital’in halka arzında talep patlaması!

A1 Capital’in halka arzına bireysel ve kurumsal yatırımcılardan yoğun talep geldi. Hisse başına paylarını 25 liradan yatırımcılara sunan şirketin yüzde 35 hissesi halka açıldı. Halka arza toplam arz büyüklüğünün 2,43 katı talep gelirken, elde edilecek kaynak şirketin büyümesinde kullanılacak.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

Mott Capital Management Haberi

Mott Capital Management

Mott Capital Management'ın Portföy Müdürü Michael Kramer, ABD Merkez Bankasının (Fed) 2017'de haziran ya da eylülde olmak üzere bir kez faiz artırmasını beklediğini söyledi.


Fed'in geçen hafta düzenlenen Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında faiz artırması herkesin beklediği bir gelişmeydi. Öte yandan, FOMC üyelerinin gelecek seneye yönelik faiz beklentilerini 25 baz puanlık iki artıştan üç artışa çıkarması birçok piyasa aktörünü şaşırttı.


Fed Başkanı Janet Yellen, FOMC kararlarının ardından gerçekleştirdiği basın toplantısında faiz beklentilerinin, istihdam ve enflasyon projeksiyonlarındaki olumlu revizyonlar ile yeni mali politikalara yönelik öngörüler doğrultusunda artırıldığını bildirdi.


Piyasalar, Yellen'in "ufak bir değişim" diye nitelendirerek etkisini azaltmaya çabaladığı bu hamleye sert tepki verdi. Uluslararası dolar endeksi kararı takiben 103,58'e kadar yükselerek son 14 yılın zirvesini gördü. 


Bununla birlikte, 25 baz puanlık dört faiz...