04 / 05 / 2024

Motto İstanbul lansman fırsatları

Motto İstanbul lansman fırsatları

İstanbul’un hızlı gelişen bölgesi Güneşli’de hayata geçirilen Motto İstanbul, lansman öncesi indirim fırsatlarıyla yatırımcılarını bekliyor.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Motto İstanbul iletişim bilgisi!

Motto İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

Motto İstanbul adres!

Motto İstanbul adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 80 metrekare home ofisler yer alıyor. 

Motto İstanbul fiyat bilgisi!

Motto İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire tiplerine yer verilen projede teslimler hemen yapılıyor. 

Motto İstanbul'da 55 bin TL peşinatla!

Motto İstanbul projesi Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yer alıyor. İskanı alınmış Motto İstanbul'da 277 bin TL'lik daireler için 55 bin TL peşinat ödeniyor.  

Motto İstanbul'da 0,98 faizle!

Motto İstanbul'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor. 

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Motto İstanbul'da son kalan 277 bin TL'lik daire fırsatı!

128 daire ile 12 mağazanın yer aldığı Motto İstanbul'da son kalan 277 bin TL'lik daire fırsatı sunuluyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 

Motto İstanbul ödeme kampanyası 2018!

"Hayal değil, gerçek" sloganıyla tanıtılan  Motto İstanbul  projesinde 55 bin lira peşinat ile home-ofis sahibi olunabiliyor..

Motto İstanbul lansman fırsatları Haberi

Motto İstanbul lansman fırsatları

Dünyaca ünlü 5 yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, prestijli ofis ve rezidans projelerinin yükseldiği Güneşli’de, CELALOĞLU tarafından yeni bir proje hayata geçiriliyor. Atatürk Havalimanı ve CNR Expo İstanbul’a 5 dakika mesafede bulunan Motto İstanbul; merkezi konumuyla da dikkat çekmektedir. Basın Ekspres Yolu’na 500 metre mesafede yer alan proje; E5 Karayolu, TEM, Kuzey Marmara Otoyolu gibi önemli ulaşım akslarına rahat bir şekilde bağlanmasıyla birlikte Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve yapımı devam eden 3. Havalimanı’na ulaşım da kolaylıkla sağlanabilmektedir. Motto İstanbul, Halkalı ve Atatürk Havalimanı’na gidecek iki yeni metro hattının istasyonlarının da 400 metre yakınında bulunmaktadır.

Yeni bir proje hayata geçirmek için Güneşli bölgesini özellikle seçtiklerini ifade eden CELALOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, “Güneşli’de sanayi tesisleri birer birer kalkıyor. Yerlerine 5 yıldızlı...