04 / 05 / 2024

Mozaik Metraj yeni ürünleri

Mozaik Metraj yeni ürünleri

Çok sayıda dünya markasının Türkiye temsilcisi olan Mozaik Metraj, ünlü İsveç markası Kasthall’ü da ürün gamına dahil etti.

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Park Mozaik’te yeni yıl partisi düzenlendi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent’teki ortak projesi Park MOZAİK’ten konut alanlar renkli bir partiyle yeni yıla merhaba dedi.

Dumankaya İnşaat'tan yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya yeni kampanya yaptı!

DUMANKAYA İnşaat, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde yeni kampanya başlattı. Projelerde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli!

''Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli'' sloganıyla yeni kampanyada olan Dumankaya Mozaik'te teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Mozaik Metraj'dan özel halı koleksiyonları!

Çok sayıda dünya markasının Türkiye temsilcisi olan Mozaik Metraj, ünlü İsveç markası Kasthall’ü da ürün gamına dahil etti.

Knoll yeni dış mekan ürünlerini satışa sundu!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, David Adjaye, Richard Schultz ve Eero Saarinen imzası taşıyan, dünya markası Knoll’un yeni dış mekan ürünlerini satışa sunmaya başladı.

Park Mozaik Ankara'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte Ankara Yaşamkent’te geliştirdiği yeni projesi Park Mozaik’i satışa çıkardı. 13 binadan oluşacak 885 konutluk projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor.

Konya Mozaik Park'ta daire satışları devam ediyor!

SOMUNCU Grup'un yeni projesi Mozaik Park, butik konseptli ve mimarisiyle Konya'daki konut sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Projenin, ailelerin tercihi olma sebebi ise geniş dairelerden oluşması.

Park Mozaik'te yeni yıl partisi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent'teki ortak projesi Park MOZAİK'ten konut alanlar yeni yıl partisinde bir araya geldi.TEPE İnşaat ve MESA Holding'in üst düzey yöneticileri ve proje çalışanlan da yeni yıl kokteyli davetlileri arasındaydı.

Park Mozaik Konutları yeni yıl partisi düzenlendi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent'teki ortak projesi Park MOZAİK'ten konut alanlar satış ofisinde düzenlenen yeni yıl partisinde bir araya geldi ve komşularıyla tanıştılar...

Mozaik Metraj yeni ürünleri Haberi

Mozaik Metraj yeni ürünleri

Çok sayıda dünya markasının Türkiye temsilcisi olan Mozaik Metraj, ünlü İsveç markası Kasthall’ü da ürün gamına dahil etti. Kişiye özel, dayanıklı, doğal ve benzersiz halılar yaratmak fikriyle yola çıkan markanın koleksiyonu, tamamen doğal hammaddeler kullanılarak, sipariş üzerine özel olarak üretiliyor. Türkiye’de Mozaik Metraj’da satışa sunulan, üretimde el işçiliğinin kullanıldığı Kasthall’ın üç farklı koleksiyonunda; el işçiliğiyle püskürtme tekniği kullanılarak üretilen tuft halılar, geleneksel olarak el  dokuması teknikleri kullanılarak üretilen dokuma halılar ve yüksek trafiğin olduğu genel alanlarda kullanım için tasarlanan duvardan duvara halılar yer alıyor.


El işçiliğinin yün ve ketene özel dokunuşu


Pek çok ünlü markanın Türkiye temsilciliğini yürüten Mozaik Metraj, ünlü İsveç markası Kasthall’ü  Türk tüketicisi ile buluşturmaya başladı. Kişiye özel, dayanıklı , doğal ve benzersiz halıların yer aldığı Kasthall koleksiyonundaki...