16 / 05 / 2024

mr inşaat adres

mr inşaat adres

MR Demir Turizm İnşaat ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Mustafa Remzi Demir 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

İnşaat çeliği ithalatında gümrük vergisi artacak mı?

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, inşaat çeliği ithalatında uygulanan gümrük vergisi oranlarının Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyesi olmayan ülkeler için yüzde 30'a yükseltilmesiyle ilgili konuştu.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

İnşaat sektörüne vergi şoku!

İthalat Rejimi Kararına Ek Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, inşaat malzemelerinin ithalatına yüzde 10 ile 30 arasında ek gümrük vergisi uygulanacak.

İnşaat demirinde gümrük vergisi sıfırlandı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektörünün 2018 yılından umutlu olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

İnşaat demirinde gümrük vergisi yüzde 10'a düştü!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, inşaat demirinde gümrük vergisinin yüzde 10'a düştüğü açıkladı.

İnşaat çeliği ithalatında kalitesiz ve standart dışı ürünlere önlem şart!

Ekonomi Bakanlığının inşaat çeliğinde gümrük vergisini indirme kararı ile birlikte Türk çelik sektörü, belirlenen standartlar ve kurallar çerçevesinde inşaat çeliği ithalatının yapılmasına karşı olmadığını belirtiyor.

İnşaat ve konut sektörüne yönelik iyileştirme çalışmaları yapılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Konut ve inşaat sektörünün gelişmesi, hareketlenmesi yaklaşık 300 kalemde iş yapan sektörleri de hareketlendirecek. Dolayısıyla biz faizlerin düşmesinden yanayız."dedi.

Nurettin Canikli, Giresun Gümrük Müdürlüğü binasının inşaatını inceledi!

Ankara'daki Bakanlar Kurulu'nun ardından uçakla geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Giresun şehir merkezine giden Canikli, burada yapımına devam edilen, Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemede bulundu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

mr inşaat adres Haberi

mr inşaat adres

MR Demir Turizm İnşaat ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Mustafa Remzi Demir 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Fatih'te kuruldu.


MR Demir Turizm İnşaat ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi iş konusu,  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek....