06 / 05 / 2024

MRESCO MUSİAD Fuarı

MRESCO MUSİAD Fuarı

Mekke’deki Hacer Tower’un da yatırımcısı olan MRESCO’nun İcra Kurulu Başkanı Oya Zingal Dural, “Nef Ataköy’de satın alınan 6 rezidans katının ve İstanbul, Trabzon ve Bodrum’da gerçekleştirileceği projelerin detaylarını açıkladı.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

MÜSİAD'ın gündemi kentsel dönüşüm!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD), Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonunun Raporu'nu değerlendirdi.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Sakarya'ya fuar merkezi müjdesi!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “İnşallah şehrimizde bir fuar merkezi oluşturacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD ile de bu noktada işbirliği yapabiliriz” dedi.

Malatya Kitap Fuarı'nın alanına1,5 milyon lira kira ödendi!

Malatya'da 1 hafta- 10 gün süreli’ fuar organizasyonlarının yapıldığı fuar çadırları için, İstanbul merkezli iki yüklenici firmaya toplam 1 milyon 51 bin TL kira ödendi.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

MRESCO MUSİAD Fuarı Haberi

MRESCO MUSİAD Fuarı

Mekke’deki Hacer Tower’un da yatırımcısı olan MRESCO’nun İcra Kurulu Başkanı Oya Zingal Dural, “Nef Ataköy’de satın alınan 6 rezidans katının ve İstanbul, Trabzon ve Bodrum’da gerçekleştirileceği projelerin detaylarını açıkladı.


Merkezi Kuveyt’te bulunan Murabahat Real Estate Solutions (MRESCO), Ortadoğu’da ve Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Mekke’deki Hacer Tower’ın da yatırımcısı olan MRESCO, MÜSİAD Fuarı’nda yeni projelerini lanse etti.


SULTAN SUİTE’S İLE YENİ YATIRIMLAR GELİYOR!


MRESCO, Mekke’deki Hacer Tower ile birlikte Nef Ataköy’de satın alınan 6 rezidans katını “Sultan’s Suites” markası altında lansmanını yaptı. MRESCO’nun İcra Kurulu Başkanı Oya Zingal Dural; “MRESCO buradaki dairelerini günlük kiralama şeklinde “Sultan's Suites” markası adı altında işleteceklerini belirterek, “Gayrimenkul sektörü Orta Doğu’da ve Türkiye’de “Sultan's Suites” markasını bundan sonra daha çok duyacak. “Sultan’s Suites” markasıyla...