02 / 05 / 2024

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Sevim Çelik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Reysaş GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

Reysaş GYO 2019 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi...

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca Villaları!

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca Villaları projesinde ev fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Bahçeşehir Atmaca Villaları 225 bağımsız birimden meydana geliyor...

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca Evleri fiyat!

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca Evleri fiyat listesine göre konutlar 700 bin liradan başlayarak değişiyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi 225 adet bağımsız birimden meydana geliyor...

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca Projesi!

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca Projesi 'nde daireler 2+1'den 6+2' ye kadar farklı tipte dizayn edildi. Toplamda 225 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Erkanlı Grup, Sakarya'da öğrenci evi projesine başladı!

Erkanlı Grup, Sakarya'da 126 milyon lira yatırımla öğrenci evi projesine başladı. 'UNIVA Student Residence' adı verilen projede 512 bağımsız bölüm ve 1.024 oda yer alacak.

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence projesine başladı!

ERKANLI Grup, Sakarya’da 126 milyon lira yatırımla öğrenci evi projesine başladı. 'Univa Student Residence’ adı verilen projede 512 bağımsız bölüm ve 1.024 oda yer alacak.

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Haberi

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul
MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Sevim Çelik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat Her türlü resmi ve özel inşaat ve taahhüt işleri yapmak,, bunları pazarlamasına ve satışını gerçekleştirmek 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...