18 / 05 / 2024

Ms Güner Yapı Dekorasyon iletişim

Ms Güner Yapı Dekorasyon iletişim

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Günok Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günok Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Güner ve Murat Okumuş ortaklığında kuruldu.

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Seyitoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Güner tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Güner Konut Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Konut Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Güner, Ali Güner, Gökhan Güner ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi'nde kuruldu.

Hitay Güner: Yüksek yapılar mevcut yollarla bağdaşmıyor!

Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Avukat Hitay Güner, “Yüksek yapılar mevcut yollarla bağdaşmıyor. Gökdelenlerin araç yükünü bu yollar kaldıramaz.” dedi.

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Sevim Çelik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Hakan Güner: Gazlıgöl-Yaylabağı termal havzasına altyapı sağlayacağız!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Gazlıgöl - Yaylabağı termal havzasına altyapı desteği sağlayacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında termal turizm istişare toplantısı yapıldı.

Hakan Yusuf Güner: Binaları sağlam yapın!

AFAD'ı ziyaretinde yapı denetim ve zemin etüdü yapan firmalarla ve imar mevzuatı uygulayan kurum ve kuruluşlara çağrıda bulunan Vali Güner: ''Lütfen binaları sağlam yapın'' dedi.

Gümüşhane - Kelkit Sütveren Göleti yapım ihalesi sonuçlandı!

DSİ Gümüşhane - Kelkit Sütveren Göleti yapım ihalesi sonuçlandı. İhaleye 23 firma teklif verdi ve Royal Mücevherat Malz. Hafriyat İnşaat Madencilik Tic.Ltd.Şti ihaleye kazandı.

Gökmer Yapı İnşaat Turizm Nakliyat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Yapı İnşaat Turizm Nakliyat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu.Gökmer Yapı İnşaat Turizm Nakliyat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Burcu Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da Huzur Çarşısı'nda kuruldu.

Eymir Gölü yapılaşma riski altında!

Eymir Gölü yapılaşma riski altında. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, ODTÜ arazisine yönelik yeni bir koruma amaçlı imar planının ortaya çıktığını duyurdu.

Ankara’nın Eymir Gölü yapılaşmaya açılıyor!

Geçtiğimiz yıl içinde tartışmalı bir şekilde yol geçirilen ODTÜ arazisine yönelik yeni bir koruma planı hazırlandığı da ortaya çıktı. Başkent Ankara’nın Eymir Gölü yapılaşmaya açılıyor.

Ms Güner Yapı Dekorasyon iletişim Haberi

Ms Güner Yapı Dekorasyon iletişim

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket her türlü konut, okul, hastane, otel, motel ve turistik bina insaatları, fabrika, petrol tankları tesisi, su, petrol, gaz boru hatları sulama ve içme suyu kanalları yapar, köprü, kara yolu, kanalizasyon, hava meydanları, istasyon, liman ve baraj insaatı, hafriyat, altyapı ile ilgili isleri ve bayındırlık isleri yapar. 2.Sirket bilumum insaatların taahhüt ve proje uygulamaları için lisans, mühendislik ve müsavirlik anlasmaları yapar. Sirket konusu ile ilgili enerji tesislerinin projelendirilmesini ve fizibilitesi ile insaat çalısmalarını yapar, mühendislik ve danısmanlık hizmetlerini yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer...