12 / 05 / 2024

msc

msc

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Msc Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Msc Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Meriç Selçuk Çetinkaya tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Atakur tarafından kuruldu.

MSCI, kripto para endeksi kuracak!

Dünya genelindeki en büyük endeks sağlayıcısı MSCI, tarafından kripto paralara ilişkin dikkat çekici bir adım atıldı. Buna göre; MSCI, dijital para birimlerinin ve dijital paralarla işlemler gerçekleştiren şirketlerin yaygın olarak onaylanmasını sağlayacak.

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nodır Rustamov ve Emre Kandemir ortaklığında kuruldu.

Msc Mühendislik Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Msc Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Msc Mühendislik Şirketi'nin merkez nakli Esenler'e yapıldı. 

MSC Cruises, Bahamalar'dan ada aldı!

MSC Cruises Miami’nin yaklaşık 100 km doğusunda yer alan Karayipler’in Bahamalar takım adalarından birini, Bahama hükümeti ile varılan anlaşma sonucu 100 yıllığına kiraladı.

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Pesen tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

MSC, İzmir turizminden elini çekti!

Nisan ayı meclis toplantısında şirketin İzmir'e gelen iki gemisinden birini İzmir'den çektiğini söyleyen Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, 30 seferin iptal olduğunu açıkladı.

İzmir'in kruvaziyerde hedefi 1 milyon yolcu!

İsviçre'de MSC' nin üst düzey yöneticileri ile bir araya gelen İTO Başkanı Ekrem Demirtaş yaptığı açıklamada "Kruvaziyer turizmi gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok" dedi

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok!

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Kruvaziyer yolcusunun favorisi İzmir ve İstanbul!

MSC Cruises'un yolcularının 2014 yılında en çok tercih ettiği rota, İzmir ve İstanbul'u da içeren Ege ve Adriyatik turu oldu. Venedik'ten kalkan gemi, Bari, Katakolon, İzmir ve İstanbul'a demir atıyor ve Venedik'e geri dönmeden önce Dubrovnik'e uğruyor.

İzmir'e aynı anda 4 kruvaziyer gemi geldi!

İzmir, aynı anda gelen 4 kruvaziyer gemiyle bayram havası yaşadı. Costa Crociere'ya ait Costa Deliziosa, Costa Pacifica ve Costa Neoromantica gemileri ile MSC Crociere'ye ait MSC Preziosa gemileri, kente 10 bin 470 yolcu, 4 bin 614 tayfa getirdi.

msc Haberi

msc

Son yıllarda rekor karlara imza atan dünyanın en büyük denizcilik şirketlerinden biri olan Mediterranean Shipping Company (MSC), bünyesine bir şirketi daha katıyor. 

GİRİŞİMLER BAŞLADI

İsviçre merkezli denizcilik şirketi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’i satın almak için girişimlere başladı. 

HİSSELER ZİRVE YAPTI

Dünya'nın haberine göre; Dünyanın en büyük kruvaziyer limanı işletmecisi olan Global Ports Holding PLC (GPH.L), MSC'nin hisse satın alımı teklifini doğruladı. Londra'da işlem gören Global Ports’un hisseleri, bu açıklamanın ardından yükselişe geçerek, son iki yılın zirvesini gördü. Global Ports’un 14 ülkedeki 26 limanı...