07 / 05 / 2024

M.Sebahaddin Sinan

M.Sebahaddin Sinan

BNK Grup Yapı İnşaat Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Sebahaddin Sinan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Sinan Öncel: AVM'ler için ciro kirası en adil çözüm olacak!

''Ciro kirasından başka bir seçenek görünmüyor'' Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, ''Ciro kirası aynı zamanda tüm taraflar için en adil çözüm olarak görünüyor'' açıklamasında bulundu.

Sinan Çetin’in Büyükada’daki villasında yıkım kararı!

Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’nde bin 278 metrekarelik denize sıfır parsel üzerinde yer alan bitişik nizam iki tripleks villadan birinin sahibi olan yönetmen Sinan Çetin’in rıhtıma yaptırdığı setin usulsüz olduğu öğrenildi ve set için yıkım kararı alındı...

Sinan Öncel: Markalarımız kirasını ödeyemeyecek durumda!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüsün mücbir sebep oluşturduğunu belirtti. Öncel, "Mücbir sebep nedeniyle kapalı mağazalar için markalarımız kira ödeyemeyecek durumda" dedi...

Reysaş Yatırım'ın acı günü! Sinan Kılıç vefat etti!

Doktor Sinan Kılıç vefat etti. Reysaş Yatırım Holding A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Sinan Aygün: 25 milyonu kabul etseydim inşaatım mühürlenecek miydi?

Sinan Aygün’ün Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak ortaya attığı ‘Benden 25 milyon lira istediler’ iddiasıyla başlayan ‘rüşvet ‘ tartışması sürüyor. Sinan Aygün, programa katılan gazetecilerden gazeteci Necdet Saraç’a 25 milyonu kabul etseydim, bir benim inşaatım mühürlenecek miydi?" diye s

İnşaatı mühürlenen Sinan Aygün ve Mansur Yavaş polemiği!

Eski CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Eskişehir yolundaki "Togo Kuleleri" olarak adlandırılan inşaatının mühürlenmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibinin kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etmişti. Yavaş ve Aygün arasında sular durulmadı...

Sinan Aygün’den Mansur Yavaş’a teklif: 570 milyona belediyeye satayım!

Ankara’da Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘rüşvet’ tartışması daha da büyüyor. Aygün, belediyenin ‘inşaattan 570 milyon TL’lik haksız kazanç’ iddiasına “Binayı onlara satayım” cevabını verdi.

Mimar Sinan vefatının 431'nci yıl dönümünde Edirne'de anılacak!

Dünya mimari tarihinin en büyük dehalarından olan başmimar Mimar Sinan'ın 431. ölüm yıldönümü sebebi ile Edirne'de TMMOB Mimarlar Odası Temsilciliği'nce 9-13 Nisan tarihlerinde bir etkinlik gerçekleştirilecek. 

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

M.Sebahaddin Sinan Haberi

M.Sebahaddin Sinan

BNK Grup Yapı İnşaat Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Sebahaddin Sinan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. BNK Grup Yapı İnşaat Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve mimari tadilat projeleri hazırlamak veanasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BNK Grup Yapı İnşaat Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Şehit Erdem Kayaklı Sokak,...