06 / 05 / 2024

MTB Mobil İnşaat nerede

MTB Mobil İnşaat nerede

MTB Mobil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Çavdar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuzhan Engin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Lovent İnşaat'tan Fas'a 55 milyon dolarlık mobil hastane!

Lovent İnşaat yurtdışında değerli projelere imza atmaya devam ediyor. Marita Group'la anlaşma sağlayan firma Fas'ta sağlık hizmetlerinden faydalanamayan yoksul kişiler için mobil hastane kuracak.

MTB Mobil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Mobil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Çavdar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

Seda İnşaat'ın mobil beton santraline sektörden yoğun ilgi!

Beton santrali üretimi gerçekleştiren ve bugün üretiminin yüzde 80'ini ihraç eden Seda İnşaat ve Taahhüt. Tic. AŞ' ye ait Semix markası sektörden yoğun talep gördü.

MTB Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Baran Karakaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Kadıköy Ak İşmerkezi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 konut 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. Projenin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor

Ergün Polat İnşaat bu yıl 600 konut yapacak!

Ergün Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Polat, bu yılın önünün açık olduğunu söyleyerek Anadolu yakasında 600 konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını açıkladı

Ergün Polat İnşaat'tan Atapol Vadi Evleri'nde 245 bin TL ´ye!

Ergün Polat İnşaat'tan Atapol Vadi Evleri'nde 110 metrekare 3+1 ´ler 245 bin TL ´ye ve 135 metrekare 3+1 ´ler ise 265 bin TL ile 285 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor

İhlas İnşaat'ın Kristalşehir projesinde metrekaresi 1200 TL'ye!

İhlas İnşaat'ın Kristalşehir projesinde metrekare satış fiyatının 1200 TL'den başlaması öngörülüyor. 15 Ocak'ta satışa çıkacak Kristalşehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor

MTB Mobil İnşaat nerede Haberi

MTB Mobil İnşaat nerede

MTB Mobil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Çavdar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe'de kuruldu. 


MTB Mobil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır ; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı ve anahtar teslimi binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak, satmak ve kiraya vermek.  2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut, toplu konut, modern yerleşim birimleri, alışveriş merkezleri,ticaret ve iş merkezleri,yol, köprü, fabrika, depo tesisleri, oteller, moteller, konaklama yerleri,her   türlü turizm tesisleri,sosyal amaçlı tesisler, turistik, sportif,eğitimsel ve kültürel tesisler,sinema,tiyatro salonları, hastane ve...