14 / 05 / 2024

Mtf Motors Otomotiv İnşaat adres

Mtf Motors Otomotiv İnşaat adres

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa    Arslantaş tarafından kuruldu.

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Rase Motors Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rase Motors Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Yılmaz ve Yasin Haraç ortaklığında kuruldu.

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Şimşek ve Hüseyin Erhan Çevre ortaklığında kuruldu.

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa    Arslantaş tarafından kuruldu.

MTF Keçeci Çelik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTF Keçeci Çelik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuat Keçeci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

MTF İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTF İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıdık Abay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

General Motors'u kontak anahtarı yaktı!

ABD'nin en büyük otomotiv firmalarından General Motors'un ürettiği araçlardaki kontak anahtarı hatasıyla bağlantılı kazalarda en az 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Şirket, hayatını kaybedenlerin yakınlarına tazminat ödeyecek.

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Albayrak tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Bağcılar'da kuruldu.

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yunus Altuntaş, Salih Serdar Dağıstan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

Bekdaş İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdaş İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Bektaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Uğurlu tarafından 27 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.

Nest Turizm Otomotiv Emlak Müşavirliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Turizm Otomotiv Emlak Müşavirliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Necati Erok, Semih Çötok tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

Mtf Motors Otomotiv İnşaat adres Haberi

Mtf Motors Otomotiv İnşaat adres

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa    Arslantaş tarafından kuruldu.

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV SEKTÖRÜ 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Abdurrahmangazi Mahallesi Balarısı Sk.No:10/1...